› 
 › 
13.04.2022

Bahar çiçeklerinin eşsiz kokusu annelerinize yakışır

Ginza, Shiseido'nun 5 yıl aradan sonra çıkardığı ilk parfüm. Adını Tokyo’nun kalbinin attığı yer olan Ginza’dan alıyor.

Ginza, markanın 5 yıl aradan sonra çıkardığı parfümü, adını 148 yıl önce Shiseido’nun hikayesinin başladığı, Tokyo’nun kalbinin attığı yer olan Ginza’dan alıyor. Markaya göre, Batı'da koku bir baştan çıkarma aracı olarak kabul edilirken, Japonya'da daha kişisel ve manevi bir anlam kazanıyor.
 
Anneler Günü’nde annenize bir çiçek bahçesi hediye edebilirsiniz. En değerli buketlerle hazırlanmış gibi eşsiz kokulu bir parfüm, onu baharla bütünleştirecek.
 
Ginza, markanın 5 yıl aradan sonra çıkardığı parfümü, adını 148 yıl önce Shiseido’nun hikayesinin başladığı, Tokyo’nun kalbinin attığı yer olan Ginza’dan alıyor.

Batı'da koku bir baştan çıkarma aracı olarak kabul edilirken, Japonya'da daha kişisel ve manevi bir anlam kazanıyor. Bu felsefeden yola çıkan Shiseido, Ginza ile kadınlığı yücelten bir koku sunuyor.

Ginza EDP & Ginza EDP Murasaki
 
Shiseido Ginza & Ginza EDP Murasaki


Ginza, odunsu-floral notalara sahip, Paçuli, Sandal ağacı ve Hinoki notalarının gücüyle harmanlanan yasemin, manolya, frezya ve Japon orkidesi akorları ile büyülüyor. 
 
Ginza’nın yeni kokusu Ginza Murasaki’nin kokusu ise adeta mor bir buketten fırlamış gibi! Baştan çıkarıcı Murasaki menekşesi, yasemin, frezya, beyaz amberin notalarıyla birleşip, sandal ağacının kadifemsi gücüyle yeni bir boyut kazanıyor. Doğaya sihirli bir şekilde bağlı, kültürüne saygı duyan, yeni ufuklara açık, şehvetli, canlı ve modern... Hassas bir menekşe ve yoğun bir duygu paleti Ginza Murasaki’de buluşuyor.  

Fiyatı:
90 ML., 1.650 TL
50 ML., 1.250 TL.
 
Everbloom EDP
 
Shiseido Ever Bloom EDP

Çiçeksi ferah bir koku, iddiayı ve zarafeti bir arada sunuyor. Güçlü ve zarif kadınlar için yaratılan Ever Bloom, Shiseido’nun kurucusu Shinzo Fukuhara’nın oğlunun 1940 yılında çektiği siyah-beyaz bir kamelya fotoğrafından ilham alınarak tasarlandı. Narin beyaz çiçeklerin kullanıldığı parfüm doğanın güzelliklerini barındırıyor. Parfümde saf portakal çiçeği, gardenya varlık notalarını sürdürürken; misk, siklamen, ostmanhus, şakayık arttırılmış notalar olarak dikkat çekiyor.
Fiyatı: 50 ML., 590 TL.
 
Shiseido Zen EDP
 
Shiseido Zen parfüm


Shiseido Zen EDP, duyu ve duygu üzerine kurulu bir parfüm olarak karşımıza çıkıyor. Geleneğin ve modernliğin harmanlanmasından doğan cazibeden esinlenerek tasarlanan Zen, Amber ve ağaç notalarıyla sarmalanmış çiçeksi ferah kokusuyla modern kadının özünü yansıtıyor.
Fiyat: 50 ML., 645 TL.
100 ML., 1.500 TL.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2