› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.01.2012

DKNY'den sınır sayıda "lezzetli" parfümler

Tatlı sever misiniz? Eğer seviyorsanız, DKNY'nin yeme isteği uyandıran yeni kokularına bayılacaksınız. Sınırlı sayıda üretilen bu özel parfüm serisi DKNY'nin 2012'ye armağanı...

DKNY Limited Edition Sweet Delicious parfüm koleksiyonu, duyularımıza gerçek bir şölen yaşatıyor: Pembe makaron, kremalı beze ve bir dilim mayhoş turta... Hımmm nefis! Sizde de yeme isteği uyandırmıyor mu?

DKNY'den sınır sayıda

Bazı cezbedici kokulara her zaman açlık duyarız. DKNY'nin yeni parfümlerinin sırrı da bu! Büyüleyici esansları ile sınırlarımızı zorluyor. Yiyelim mi, üstümüze mi sıkalım? Kafalar karışıyor!

Güzeller güzeli Lara Stone, bu nefis kokuların kampanya yüzü. 50 ML EDT olarak sınırlı sayıda üretilen DKNY Sweet Delicious parfümleri Şubat'tan itibaren satışta olacak. Sevgililer Günü için doğru zamanlama!


Pink Macaroon: Gül, badem ezmesi ve nar aromaları ile nektarin notaları içeriyor. Amber ve tonka da var. Nefis!


Tart Key Lime: Taze portakal, bergamot ve mandalina, portakal çiçeği esansı, menekşe yaprağı, zencefil ve fesleğen... Son derece ferahlatıcı ve taze. Hafif mayhoş bir tat!


Creamy Meringue: Limon, krema, bergamot, frezya, sedir ağacı, beyaz amber ve misk... Nefesimizi kesecek muhteşem bir karışım!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER