› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.02.2014

Koku Kütüphanesi: Histoires de Parfums

Histoires de Parfums markasının "Casanova" ve "Mata Hari" kokuları, yaratıcısı Fransız parfümör Gerald Ghislain'ın katılımıyla tanıtıldı. Tarihin izlerini taşıyan yepyeni bir marka olan "Histoires de Parfums" şimdi Harvey Nichols'da.

Dünyaca ünlü Fransız parfümör Gérald Ghislain, yarattığı “Histoires de Parfums” markası “Casanova” ve “Mata hari” kokularının tanıtımı için İstanbul’a geldi.

Gérald Ghislian’ın tarihteki ünlü karakterlerden, ham maddelerden ve efsanevi yıllardan ilham alarak yarattığı “Koku Kütüphanesi”nin sıradışı ve ihtişamlı dünyasının keşfedildiği davet, Harvey Nichols Kanyon’ da yapıldı.


HISTOIRES de PARFUMS

Fransız parfümör Gérald Ghislain, doğduğu Güney Fransa ve büyüdüğü Fas'ın Akdeniz etkilerini harmanladığı “Histoires de Parfums” markası lüks, asalet, yaratıcılık ve Fransız parfümeri deneyimini doruklara taşıyor.

Hammaddelerin seçiminden şişesine kadar titizlik ve zerafet ile tasarlanan bu parfüm kütüphanesi ile Gérald Ghislain, kitaplar gibi duygularla yazılmış koku hikayeleri hayal etti.

Tarihteki ünlü karakterler, hammaddeler ve efsanevi yıllardan hikayeler anlatarak tüm duyulara hitap eden koku kütüphanesi, Gérald Ghislain’in bereketli hayal gücü ile hassas, tutkulu ve duygusal yaşam öykülerini bir araya getirdi.

Güney Fransa'da doğan ve Fas'ta yetişen Gérald, Akdeniz kokularıyla çevrili dünyasında sanatını öğrenirken, gastronomi onu, “istisnai rafine burnunu” keşfe itti ve eskiden beri rüyası olan parfümeri ile buluşturdu. Lüks zanaatının dilbilgisi oldu.

Tüm duyulara hitabeden Histoires de Parfums, ten üzerinden okunacak bir “Deluxe Edition”. Yaratıcısı Gérald Ghislain gibi mizacı zengin ve çok romantik. Koku kütüphanesi 16 ciltlik uzun güzel bir iz ile kalıcı benzersiz bir koleksiyon.



Pek çok ünlünün katılımıyla gerçekleşen davette yaratıtğı kokuların en çok İtalyan halkına hitab ettiğini söyleyen parfümör çok fazla kültüre ev sahipliği yapan Türkiye'de farklı kokularının ilgi görmesini bekliyor.

www.histoiresdeparfums.com

Histoires de Parfums Türkiye satış noktaları,
Tasarım Parfüm Butiği La Déesse :Teşvikiye Cd. 31/2, Nişantaşı
Harvey Nichols :Kanyon, Levent
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2