› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.09.2011

Müthiş bir parfüm denedim!

Dünyaca ünlü moda ikonu Diane von Furstenberg’in ismini ve imzasını taşıyan yeni parfümü "DIANE", tüm kadınlar için yaratılmış, onlara özel büyülü ve çarpıcı bir parfüm!




Sonbahar demek bizim için yeni ürünler ve yeni lansmanlar demek. Eylül geldi güzellik editörleri de sezonu açtı nihayet! Bundan sonra size bol bol denediğim/beğendiğim ürünlerden bahsedeceğim.

Dün, DVF'nin muhteşem parfümüyle tanışmak üzere Taksim'deki Sephora mağazasındaydım. Ekim ayında satışa sunulacak bu parfümün kokusu açıkçası tam bir kış kokusu; keskin, dişi ve kalıcı. Ne yalan söyleyeyim, tüm gün burnum bileğime yapışık gezdim. Kokuyu çok beğendim ve sık sık o kokuyu içime çektim. Şimdi de sizi DIANE ile yakından tanıştırmak istiyorum.


Dünyada 1970’lerden bu yana feminen, güçlü, özgür, modern, özgüvenli, cesur, eğlenceli, ilham veren kadının simgesi haline gelen moda tasarımcısı Diane Von Furstenberg, kariyerinde bir ilke imza atarak eşsiz bir parfüm yarattı: DIANE.





Kadını, her zaman mesleğinin merkezinde tutan tutkulu, lider modacı, geleneksel kimonolardan esinlenerek yarattığı wrap dress (kruvaze elbise) tasarımlarıyla başlattığı akımı, seneler geçtikçe aksesuvar, mücevher, çanta, ayakkabı ve ev tekstili ile genişletmeye devam etti. Furstenberg, şimdi yeni parfümü "DIANE" ile bu aileyi taçlandırıyor.

Kariyeri boyunca, “Kadınlar bana ilham veriyor, ben de onlara ilham vermek için tasarlıyorum” diyen Furstenberg, yeni parfümü "DIANE" ile kadının özünü, gücünü ve güzelliğini yansıttığını belirtiyor. Diane Von Furstenberg’in güzellik, zarafet ve şehvetin değişmez aksesuvarı olma iddiasındaki parfümü, sadece Fransız lüks kozmetik zinciri SEPHORA mağazalarında satışa sunulacak.

Feminen bir koku
Furstenberg, Chantel Roos işbirliği ile yarattığı parfümünde; iki favori çiçeğinden esinlenmiş; frangipani çiçeği ve menekşe. Egzotik frangipani ağacı çiçeğinin cüretkarlığını, bir tutam badem ve vanilya ile birleştirerek feminenliği yakalıyor. Bu feminenliğe, menekşenin gizemini katarak şaşırtıcı, baştan çıkarıcı ve seksi bir karışım elde ediyor. Paçuli bitkisiyle ise unutulmaz ve kalıcı bir iz bırakmasını sağlıyor. Bu modern ve zarif koku, ünlü modacıya göre kadınlara feminen ve cazibeli bir hava katarken; onlardaki özgüven ve cesareti de vurguluyor.

Şişe tasarımının ilham kaynağı; uğur bileziği
Diane Von Furstenberg, parfümünün şişe tasarımıyla da, en az parfümün kendisi kadar özenle ilgilendiğini söylüyor. Furstenberg’in birbirine geçmiş ne oval, ne yuvarlak elegan biçimli altın halkalardan oluşan çok sevdiği uğur bileziğinden esinlenerek tasarladığı oval biçimli şişe, parfümün gücünü mümkün olan en şehvetli biçimde ortaya çıkararak bir kadının baştan çıkarıcı dişiliğini yansıtıyor.


Diane, sadece Sephora mağazalarında Ekim 2011'de satışa çıkacak.

Eau de Parfum 100 ml: 269 TL
Eau de Parfum 50 ml: 199 TL
Eau de Toilette 100 ml: 239TL
Eau de Toilette 50 ml: 169 TL



Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER