› 
 › 
24.03.2021

İngiltere'nin Niş Parfüm Markası Penhaligon's Türkiye'de

Sofistike, yaratıcı, niş ve özgün kokuları ile ünlü, İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından da tercih edilen niş parfüm markası Penhaligon's artık Türkiye'de.

penhaligons 2
1/7
İngiltere’nin köklü niş parfüm markası Penhaligon’s artık Türkiye'de. İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından da tercih edilen Penhaligon's'un kökleri 1800'lere dayanıyor.

Londra’da berber ve parfümör olan William Penhaligon tarafından 1870 yılında İngiliz aristokrasisini ve sembolize eden parfümlerle hayat bulan ve bugün itibariyle 150. yılını geride bırakan Penhaligon's, köklü tarihi boyunca İngiltere Kraliyet ailesi tarafından tercih edilmiş.

Ürettiği sofistike kokularıyla miras niteliği taşıyan Penhaligon's sofistike, yaratıcı, niş ve özgün kokularıyla farkını ortaya koyuyor. 

Penhaligon’s, kokularını sonsuz bir ilham kaynağı olarak nitelendiriyor. Portraits, Trade Routes, British Tales adlarını verdiği üç farklı parfüm koleksiyonuna sahip olan Penhaligon’s özgün kokularıyla alışılagelmiş parfüm kalıplarını yıkarak, koku dünyasının gizemli ruhunu keşfe davet ediyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2