› 
 › 
13.04.2022

İngiliz aristokrasisine yolculuk: Penhaligon's Portraits

Penhaligon's tutkunları buraya! İngiliz aristokrasi ailesi üyelerinin sıra dışı hikayelerinin ilhamıyla yaratılan Penhaligon’s Portraits serisi sunuldu.

Özünde yaratıcılığın hakim olduğu Penhaligon’s Portraits serisi, lüksü ve ihtişamı yansıtan, her biri İngiliz aristokrasi ailesi üyelerinin hikayelerini mizahi bir şekilde anlatıyor. Her bir kokunun adı bu ailenin tarzı ve ilhamıyla hayat buluyor. 

İngiliz aristokrasi ailesi üyelerinin sıra dışı hikayelerinin ilhamıyla yaratılan Penhaligon’s Portraits serisi karşınızda!
 
Serüvenimiz, Mr. Penhaligon’ın 1870 yılında Londra’ya seyahat ederek bir berber dükkanı açması ve ardından Penhaligon’s’u kurmasıyla başlıyor. Hikaye, Penhaligon’s’ın günümüzde İngiltere’nin en köklü niş parfüm markalarından biri haline gelmesiyle devam ediyor. 
 
ARTHUR 75 ML., 4.000 TL.
 
Arthur


Ailenin en yeni ve en bilge üyesi. Lord George'un abisi, bilgeliğin peşinde ve maceraperest. Büyük beklentilerin ağırlığını ve sayısız sıkıcı ilişkinin baskısını hisseden bu ailenin ilk oğlu Arthur, ailesinin ona sağladığı kariyerinden kaçtı! Onun gizlemeye çalıştığı tek tutkusu seyahat etmek ve geçilemez denilen Çin Seddi'nin arkasında ne olduğunu bilmek... Eskimiş bir vagonda gizlenerek tepeleri, gölleri ve tapınakları ziyaret etmek ve kendi Lucky Dragon’ını aramak! Çünkü inandığı ve ailesine anlatamadığı tek bir felsefe var: Bazen tanıdık olanı ortaya çıkarmak için çok uzaklara seyahat etmek gerekir.
 
Koku Ailesi: Aromatik Odunsu
Üst Nota: Rom-Kanyak
Orta Nota: Berber Sabunu
Alt Nota: Tonka Fasulyesi
 
Portraits ailesinin diğer parfümleri: 
 
LORD GEORGE 75 ML., 4.000 TL.
İngiliz aristokrasisini anlatan sıradışı ve özel Portraits’in aristokratik seçkisinin bir yansıması olan bu parfüm, aromatik odunsu koku ailesine ait. İçeriğinde rom-konyak, berber sabunu ve tonka fasulyesi yer alırken, kapak tasarımında geyik sergilenmektedir.  
 
Koku Ailesi: Aromatik Odunsu
Üst Nota: Rom-Kanyak
Orta Nota: Berber Sabunu
Alt Nota: Tonka Fasulyesi
 
LADY BLANCHE 75 ML., 4.000 TL.
Serinin bahsettiği İngiliz aristokrat ailesi üyelerinden Lord George'un eşi olan The Revenge of Lady Blanche, çok zarif ve iç açan pudramsı çiçek notalarıyla ferah bir koku. Koleksiyonu eşsiz kılan özel şişe kapakları bakır ve altın karışımı olan 'xanac' metalinden oluşup her biri ilham alınan kişiyi simgeliyor. The Revenge of lady Blanche'ın kapak tasarımı, güçlü ve eşsiz bir karaktere sahip olan leopardan esinleniyor.
 
Koku Ailesi: Çiçeksi ferah
Üst Nota: Pudramsı iris çiçeği
Orta Nota : Nergis
Alt Nota: Sümbül çiçeği
 
Mr. PENHALIGON 75 ML., 4.000 TL.
Markanın kurucusu William Penhaligon’dan ilham alan bu parfüm, sahip olduğu özel içerikleriyle baş döndürmeye ve yepyeni tutkular yaratmaya davet ediyor. İçindeki güçlü vetiver notasıyla ferah, sıcak ve topraksal bir koku olan parfüm, koleksiyonu eşsiz kılan özel şişe kapakları ile dikkat çekiyor. Mr. Penhaligon kapak tasarımı özgürlükçü cazibeli bir karaktere sahip koç figüründen esinleniyor.

Koku Ailesi: Odunsu Oryantal
Üst Nota: Yasemin, Bergamot
Orta Nota: Vetiver, Tütsü, Sedir ağacı
Alt Nota: Sandal ağacı, Amber
 
CHANGING CONSTANCE 75 ML., 4.000 TL.
Changing Constance parfümü, ailenin kuzenini temsil etmektedir ve parfüm kapağı ise çok modern, kurallara ve geleneklere hayır diyen bir kadını anımsatan bir ceylan figürüdür. Baştan çıkarıcı, modern ve cool bu parfüm odunsu koku ailesine aittir.  
 
Koku Ailesi: Oryantal Ferah
Üst Nota: Kakule, Yenibahar
Orta Nota: Tuzlu Tereyağlı Karamel
Alt Nota: Tütün, Vanilya, Kaşmir Ağacı
 
CLANDESTINE CLARA 75 ML., 4.000 TL.
Görkemli ve kendinden emin Clandestine Clara, yaramaz ve özgür ruhu yanında Lord George ile yaşadığı skandal aşk ile biliniyor. Parfümü ise kendisi kadar sıradışı! Baş döndürücü oryantal odunsu notaların pudra ve vanilya ile buluşması ile ortaya bu etkileyici koku çıkıyor. 
 
Koku Ailesi: Odunsu Oryantal
Üst Nota:  Rom- Vanilya
Orta Nota: Misk, Tarçın
Alt Nota: Paçuli, Amber
 
Penhaligon’s niş parfümleri makyajtrendi.com, beymen.com online alışveriş sitelerinde ve Beymen mağazalarında satışa sunuluyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2