@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.07.2013

2013 yazının favorisi: örgüler!

Önümüz, arkamız, sağımız, solumuz örgü! Popülerliğini her yıl sürdüren örgü saç modelleri, bu yıl hiç olmadığı kadar revaçta! En güzel modeller Pudra.com'da!

Getty Images Turkey

Aylardır takip ettiğimiz tüm kırmızı halı etkinliklerinde, gala gecelerinde, açılışlarda, ödül törenlerinde en az bir örgülü ünlüye rastladık. Ayak seslerini sezonun defilelerinde duymuştuk; ama açıkçası bu kadar popüler olmasını biz de beklemiyorduk.

Klasik topuzlardan, hareketli fönlerden sıkılmış olan ünlülere ilaç gibi gelen örgü, onlarca farklı modeliyle karşımıza çıktı. 2013 yazına damga vuran örgü modellerine hemen bir göz atalım!



Heidi örgüsü denilen, örgünün başın üst kısmından geçirildiği model, bu yılki favoriler arasında... Ünlü isimlerde de göreceğiniz üzere bu örgü çeşidi, koyu renk saçlardan ziyade, açık tonlarda daha belirgin duruyor.



Klasik ve balıksırtı örgülerin yanı sıra bu yıl öne çıkan bir örgü modeli daha var; o da örgü topuzlar! Yaz davetleri için en ideal çözümü sunan bu model, gündüzden geceye geçerken ya da tam tersi bir durumda rahatlıkla iki ortama da uyum sağlayacaktır.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2