Pudra.com 04.07.2011

Çağla Kubat'tan güzellik önerileri

Yaz mevsiminin heyecanını yaşatan süprizler Rowenta’nın ‘Yazı Seviyorum’ kampanyasıyla başlıyor. www.facebook.com/yaziseviyorum sayfasını ziyaret edenler kendilerine özel saç şeklini öğreniyorlar.

Yaz mevsiminin heyecanını yaşatan süprizler Rowenta’nın ‘Yazı Seviyorum’ kampanyasıyla başlıyor. www.facebook.com/yaziseviyorum sayfasını ziyaret edenler kendilerine özel saç şeklini öğreniyorlar. Daha sonra diledikleri saç modelini Rowenta Beauty Lounge’larda uzmanlar eşiliğinde hazırlatarak Facebook’taki oylamaya katılabiliyorlar. En fazla oyu alan 5 kişi arasında yapılacak jüri elemesinin ardından kazananlar 12-14 Ağustos 2011’de Alaçatı’da gerçekleşecek PWA Dünya Sörf Şampiyonasına ücretsiz olarak katılabiliyor ve Çağla Kubat’la birlikte dolu dolu bir haftasonu tatili geçiriyor.

Çağla Kubat'tan güzellik önerileri

Çağla Kubat’tan Yaza Özel Güzellik ve Değişim Önerileri Facebook’ta!
04 Temmuz 2011 Pazartesi, İstanbul: Benzersiz ürünleriyle kişisel bakım alanında fark yaratan marka Rowenta, yaz mevsimine özel olarak geliştirdiği projesiyle de dikkat çekiyor. Çağla Kubat’ın marka sözcülüğünü yaptığı ‘Yazı Seviyorum’ projesi güneşli günleri sabırsızlıkla bekleyenler için benzersiz fırsatlar sunuyor. www.facebook.com/yaziseviyorum sayfasını ziyaret edenler kendilerine en uygun saç modelini öğrenebiliyorlar. Daha sonra üniversiteler, alışveriş merkezleri ve pilajlarda bulunan Rowenta Beauty Lounge’ları ziyaret ederek uzmanlar eşliğinde ücretsiz olarak diledikleri saç modelini hazırlatabiliyorlar. Yeni saç modellerinin fotoğraflarıyla Facebook’taki oylamaya katılanlar ise, 12-14 Ağustos 2011’de Alaçatı’da gerçekleşecek ve Rowenta’nın da desteklediği PWA Dünya Sörf Şampiyonasına ücretsiz olarak katılmaya hak kazanıyorlar. PWA Dünya Sörf Şampiyonası’nın yanı sıra, Çağla Kubat’la birlikte özel bir haftasonu da geçirecek olan talihliler özel Alaçatı kahvaltısıdan çamur banyosuna, Çağla Kubat’la sörf dersinden çeşitli pilaj etkinliklerine birçok aktiviteyi diledikleri gibi deneyimleyerek harika bir haftasonu tatili yapma fırsatını yakalıyorlar.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgileri ve Rowenta Beauty Lounge’ların bulunduğu noktaları http://www.facebook.com/yaziseviyorum adreslerinden öğrenebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER