27.03.2020

Essential Looks 2020 İlkbahar Yaz Saç Rengi Trendleri

Essential Looks’un bu seneki THE SPIRIT ilkbahar yaz koleksiyonu, saç modasında 3 trendi canlandırıyor; Punk Spirit, Refined Traditions ve Let It Bloom!

.

Schwarzkopf Professional Essential Looks’un bu seneki THE SPIRIT koleksiyonu, saç şekillendirmekten çok daha fazlasını yapıyor; herkesin kendisini daha iyi ifade edebilmesi için yeni dünyalar yaratıyor ve her görünümü kişiye özel hale getiriyor.

THE SPIRIT ilkbahar yaz koleksiyonunda saç modasına 3 trend ve 7 yeni görünüm var; Punk Spirit, Refined Traditions ve Let It Bloom.

Essential Looks'un yeni koleksiyonunda punk ruhu günümüze taşınırken, aynı zamanda rafine bir zevkle geleneksel modeller yeniden yorumlanıyor ve son olarak saçlarımız çiçek açıyor. İşte yeni saç trendlerinin incelemesi...

1. Punk Spirit
 
Essential Looks’un Punk Spirit trendi


Essential Looks ilkbahar yaz koleksiyonunun özgür ruhlara sunduğu ilk trend Punk Spirit; isyankar, farklı ve bir o kadar da etkileyici. İçe dönük bir çekicilik yaratan punk ruhu trendi, uyum sağlamak isteyenlerden çok, kendini ifade etmek isteyenlere sesleniyor.

Rengi nasıl yaratabilirsiniz: Geçici renklendirme sistemi Chroma ID kullanarak pastel tonları yaratın. Ardından seksi ve havalı uzun bir örgü ile birleştirip muhteşem bir 3D efekti yaratın.
 
Choroma ID

 
2. Refined Traditions

Refined TraditionsTeknik uzmanlık klasik siluetlerle birleşti ve ortaya Refined Traditions trendi çıktı. Geleneksel tarzların en rafine ve kullanışlı halini bize sunan trend, akıllara “Eski moda diye bir şey yoktur, yorumlanmamış olan moda vardır.” sözünü getiriyor.

Bu trendde geleneksel olan modeller, tekrar yorumlanarak yepyeni stillere dönüşüyor.

Zarif ve soğuk bej tonlarının omuz uzunluğundaki saçlardan aktığı trend 70’leri yansıtıyor.
 







3. Let It Bloom
 
Essential Looks’un Let It Bloom trendi
Essential Looks’un Let It Bloom trendi, modern romantizmle çiçeksi güzelliğin harmanlanmasıyla oluşan vintage bir görünüm ortaya koyuyor.

Saçlarımıza çiçeklerin açtığı bu trendde hafifçe katmanlanan saydamlık, pırıl pırıl bir doku ile birleşerek vintage bir görünüm yaratıyor ve saçlarımıza sonsuz yaz günlerini yansıtıyor.
 
Essential Looks Let It Bloom trendi
Essential Looks’un Let It Bloom trendi ile saçlarımız, serin bir romantizm havasını kucaklamak için hayalperest 70’lerin tonlarına geri dönüyor.

İlgili haberlerimiz:

Saç rengi trendleriDoğru saç rengi nasıl seçilir?
Bronzlaştırıcı ve parlatıcısız dışarı çıkamıyorsanız yanlış saç rengi seçmiş olabilirsiniz. Kendinize uygun doğru saç rengini nasıl bulacağınızı yazdık.

Saç boyası rengi seçerken nelere dikkat etmeli?
Saç rengi değişikliği yaparken nelere dikkat edelim? Kuaför Arda Keskin anlatıyor...

Ten rengine göre saç rengi önerileri
Ceyda Düvenci, kendine yakışan tonu Palette'de bulduğunu söylüyor. Siz de, ten renginize göre hangi saçın size uygun olduğunu yazımızdan öğrenebilirsiniz.
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2