Pudra.com 19.07.2011

Hair Detox nedir?

Hair Detox, kepek ve deri döküntüsü gibi durumlarda deriyi rahatlatıyor ve yatıştırıyor. Kuaför kazalarının ardından acil toparlama sağlıyor. Peki, Hair Detox nedir?

Genetik faktörler, hormonal düzensizlikler, demir eksikliği, bedensel ve ruhsal rahatsızlıklar ile kullanılan bazı ilaçların saç dökülmesini tetikleyen unsurlar olduğunun altını bir kez daha çizmek gerekiyor. Bu da demek oluyor ki, saçınızla ilgili şikayetleriniz için önce genel bir kontrol gerekiyor. Bunun için doktorunuzun kapısını çalmanız gerekli. Sonra diğer müdahaleler düşünülmeli...

Hair Detox nedir?

Saç tedavisinde başarılı sonuçlar veren bir diğer tedavi yöntemi de Hair Detox.

Hair Detox nedir?
Kızarıklık ve kaşıntıya neden olan egzama (seboreik dermatit), saçlı deri sivilceleri ve kepeklenme sorunlarının tedavisi ile bakımsız ve yıpranmış saçların onarımında kullanılan bir tedavi.
Hair Detox, kepeklenme ve bir tür egzama olan seboreik dermatit nedeniyle oluşan şiddetli kaşıntı, kızarıklık ve kabartı durumlarında deriyi rahatlatıyor ve yatıştırıyor. Kuaför kazalarının ardından acil toparlama sağlıyor. Yıpranmış, canlılığını yitirmiş boyalı saçların onarımı üzerinde oldukça etkili. Saçlı deriyi temizleyerek saça parlaklık ve canlılık kazandırıyor, boyatma nedeniyle oluşan matlık, kuruluk ve dökülme gibi şikayetleri gideriyor.

Uygulama mevsim geçişlerinde, yaz tatili öncesinde ve sonrasında güneşin, havuz ve deniz suyunun saç üzerinde oluşturduğu hasarı gidermeye yardımcı oluyor. Saçları tekrar ışıl ışıl ve canlı görüntüsüne kavuşturuyor.

Sağlığınız için lütfen sadece profesyonel çalışan klinikleri tercih ediniz...

Detaylı bilgi için:
www.transmed.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER