03.12.2017

Kabaran saçlar için öneriler

Saçlarınızın kabarmasının bir nedeni de yeterince nemli olmamasıdır. Peki, almanız gereken önlemler neler? Cevabı, Pudra.com'da.

​Saçlarımızın kabarması ve elektriklenmesi, saçın ihtiyaç duyduğu nemin karşılanmıyor olmasından kaynaklanıyor olabilir. Saçlarınız kuruyup dış etkenlerle birleşerek kabarmasına karşı almanız gereken önlemler Pudra.com'da.

Kabaran saçlar için öneriler
 
  • Her şeye iyi gelen su, saçlarınızın kabarmasına da iyi gelecektir. Bol bol su içmeye özen gösterin.
su
  • Saçlarınızı sirkeli suyla durulamak saç tellerinizi güçlendirir ve saçınızın pH değerini dengeler. Bu işlemi saçlarınıza 2 haftada bir yapmanız yeterli olur.
sirle
  • Maşa, fön ve saç kurutma makinesi kullanmaya bir süre ara verin. Kullanacağınız zamanlarda da düşük ısı seviyesinde olmasına özen gösterin.
fön
  • Saçlarınızı geniş dişli bir tarakla tarayın.
tarak
  • Duştan sonra nemli ortamlardan uzak durun. Duş buharının banyodan çıkması için kapıyı açın. Buhar tamamen çıkmadan banyoda saçınıza şekil vermeye çalışmayın.
dus
  • Vitamin eksikliği ilk belirtilerini saçlarda göstereceği için gerekli mineralleri almazsanız saçlarınız bir süre sonra kurur, kırıklar artar ve sağlıksız görünür. Bu nedenle dengeli beslenin.
vitamin
  • Duştan önce saçlarınıza sıcak yağ bakımı yapmak duştan sonra oluşan kabarmayı önler ve saçlarınızın daha yumuşak olmasını, kolay şekil almasını sağlar. Yağ olarak zeytinyağı kullanabilir ve bu uygulamayı düzenli olarak haftada bir yapabilirsiniz.
yag

İlgili yazılarımız:

Kabarık saçlar için 6 çözüm
Bir türlü kontrol altına alamadığınız kabarık saçlarınız başınıza bela mı oluyor? Kabarık saçlarla baş etme yolları Pudra.com'da!

Şekil almayan saçlar için pratik çözümler
Saçınız ne yaparsanız yapın şekil almıyor mu? Eğer tekrar duşa girmeye vaktiniz yoksa önereceğimiz pratik çözümler hayatınızı kurtaracak!

 
Kirli saçlar için pratik modeller ve yapılışları
Stil sahibi görünmek için saçınızı hergün yıkamanıza gerek yok. Hacmini kaybetmiş ve şekil almayan saçlar için seçtiğimiz modelleri mutlaka denemelisiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER