@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.05.2013

Kepek sorununa kesin çözüm

Yıllardır sonu gelmeyen kepeklerinizden bıktıysanız, denediğimiz ve şiddetle tavsiye edebileceğimiz bir ürünle tanıştırmak isteriz sizi: Bc Bonacure Kepek Kontrol Losyonu!

Kepek sorunu yaşayanın derdini, kepek sorunu yaşayan anlar. Her şey tek cümleyle başlar: "Aa sende de mi kepek var?" Siz ne kadar siyah giymekten kaçsanız da o küçük kar taneleri mutlaka kendini belli edecek bir fırsat bulur. Kimi zaman baş derinizin tamamına yayılır, dert büyür; kimi zaman da belirli bir bölgeye kamp kurar ve uzun süre orada yaşar.

Kepek sorununa kesin çözüm

Kepek önleyici şampuanların hiçbir işe yaramadığı durumlar olduğunu biliyoruz. Kepeğin stresle beslendiği durumlar olduğunu da... Şimdilik nedenini bir kenara bırakıyor ve direkt çözüme odaklanıyoruz.

Ne demiştik; kepek sorunu yaşayanın derdini, kepek sorunu yaşayan anlar. Küçüklüğümden beri kepek sorunu yaşarım ve nerede omuzlarına dökülmüş kepek parçacıklarıyla dolaşan birini görsem hep haline acırım. Neredeyse "Kepek sorunundan mağdur olanlar derneği"nin kurucu başkanlığını üstlenecek kadar da bu konuya kafamı takarım. Daha doğrusu takardım. Tanıştığım mucize bir ürün sayesinde artık kepeklerimle barıştım.

Şimdilerde baş derimde bir kepek oluşumu görsem hemen sinirlenmiyor ve kafama takmıyorum. Çünkü biliyorum ki çaresi var. Çünkü biliyorum ki onlardan kurtulmam imkansız olmayacak.

Bc Bonacure'un Hair&Scalp serisinden Dandruff Control isimli losyon, tüm dertlerimin dermanı oldu. Türkçe'de tam adı " Bc Bonacure Saç ve Baş Derisi Eksperi Kepek Kontrol Losyonu" olarak geçen Schwarzkopf'un mucize buluşu, şimdi banyo dolabımın olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Nasıl kullanılır?
Banyodan çıkıp saçlarımı taradıktan sonra nemli baş derime uyguluyorum. Parmaklarımla nazikçe masaj yaparak losyonu tüm baş derime yediriyorum ve ferahlığı anında hissediyorum. Güzel kokusuyla birlikte baş derinizin ferahladığını ve hassas bölgelerin rahatladığını resmen hissediyorsunuz.

Eğer siz de benim gibi bu dertten muzdaripseniz, yalnızca kuaför salonlarında satılan bu mucizeye bir an evvel kavuşmanızı; kepeksiz ve dertsiz günlere ulaşmanızı dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER