@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.03.2011

Keratin bakımını tavsiye ediyorum!

Geçen ay yaptırdığım keratin bakımı sayesinde röfleli saçlarım tekrar sağlık kazandı, uçları pürüzsüzleşti. Editörünüz tavsiye ediyor: Yıpranmış saçlarınız varsa hiç düşünmeyin, yaptırın!

Yeni teknoloji ürünler, artık işlem görmüş saçlara da uygulanabiliyor. Hatta işlem görmüş saçlara bakım yapıyor. Bu yöntemlerin başını, kuaförlükte bir devrim niteliğinde kabul edilen Brezilya keratini çekiyor şu sıralar. Ben de geçenlerde bu bakımı yaptırdım. Röfleli ve uzun saçlarımı kırıklardan temizlemek için ya kestirecektim ya da bir mucize gerekiyordu. İşte o mucize keratin bakımı oldu! Şimdi gelelim, Brezilya fönü olarak adlandırılan kalıcı fön uygulamasının da temel maddesi olan keratinin faydalarına...

Keratin bakımını tavsiye ediyorum!

Keratin ne işe yarıyor?
Keratinin başlıca kullanım amacı yıpranmış saçlara bakım yapmak. Esneyen, güçsüz, koparak dökülen her tür ve yapıdaki saçın sağlamlaşmasını ve hayat kazanmasını sağlayan Brezilya keratini, zaman içerisinde defrize, saç renginin açılması, boyanması gibi işlemler nedeniyle saçın kaybettiği keratini, sıvı keratin yüklemesiyle saça geri kazandırıyor.

Brezilya keratini, klasik saç maskesi ile yapılan saç bakımlarından çok daha etkili ve ekonomik. Uygulama süresi 20 dakika gibi kısa bir süre olmasına rağmen saçta kalma süresi çok daha uzun, 6 aya kadar etkisini koruyor. Saçlara yüklenen sıvı keratin saç telinin etrafını sararak dış etkilere karşı bir zırh görevi görüyor. Ayrıca, Brezilya keratini kullanılarak uygulanan Brezilya fönü de, bakım işleminin yanı sıra saçların düzleştirilmesini ve 6 ay süresince fönlü görünüm kazanmasını sağlayan bir işlem. Elbette keratini saçlara uygulamak için Brezilya fönü yaptırmanız gerekmiyor, sadece sıvı keratin ile bakım yaptırabilirsiniz. Örneğin ben öyle yaptırdım.

Keratin bakımınından bu yana saçlarım gayet sağlıklı ve pürüzsüz oldu. Hatta kırık uçlar bile tekrar sağlık kazandı diyebilirim. Böylece saçlarımı kestirmekten kurtuldum. Eğer yıpranan ve boyalı saçlarınız varsa, piyasadaki ürünlere para vermek ve etkili sonuç almak için bir süre geçmesini beklemek yerine keratin bakımını tercih edebilirsiniz. Tek uygulamada etki ediyor ve 6 ay kadar saçta kalıyor.

Keratin bakımını nerede yaptırabilirsiniz?
Keratin bakımını Brezilya fönü uygulayan her kuaförde yaptırabilirsiniz. Elbette en iyi kuaför, bildiğiniz kuafördür demek lazım. Ben ilk defa yaptıracağım saç işlemlerinde bu kuraldan hiç şaşmam. O yüzden saç bakımımı da yıllardır saçlarımı yaptırdığım ES Hair Design'da yaptırdım.

ES Hair Design
, müşterilerine eşsiz güzellik deneyimleri yaşatmayı kendine ilke edinmiş bir kuaför salonu olarak 5 yılı aşkın bir süredir Feneryolu, Bağdat Caddesi’nde hizmet veriyor. Kuaförün sahibi ve muhteşem röflelerimin yaratıcısı Serkan Eskioğlu'nun marifetli ellerine saçlarınızı teslim edin, gerisini düşünmeyin diyorum!


ES HAIR DESIGN (ES Kuaför, Saç Tasarımı ve Güzellik Salonu)
Bağdat Cad. No:160\16 B Blok Feneryolu İstanbul (Feneryolu Dünya Göz Hastanesi yanı)
Tel: 216 386 24 52




Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER