14.11.2017

Mısır örgü nasıl yapılır?

Saçınıza şekil veremediğiniz zamanlarda 5 dakikada kuaförden çıkmış gibi olmak istiyorsanız Pudra.com'a göz atın!

Saçları açık olarak gezmeyi sevmeyen kadınlar için örgü pratik bir yöntemdir. Mısır örgü, saçınızı ne yapacağınızı bilemediğiniz zamanlarda size farklılık katacaktır. Bir diğer adı da kılçık olan mısır örgü ile 5 dakikada kuaförden çıkmış gibi olacaksınız.

Mısır örgü nasıl yapılır?

Saçınızı benzer tarzda yapmaktan sıkıldıysanız, mısır örgü kurtarıcınız olacaktır. Unutmayın, ilginç ve güzel örgüler saçınızın güzelliğini de ortaya çıkarır. Aynı zamanda sizi sıradanlıktan kurtarır.

Nasıl yapılır?
 
  • Saçınızı atkuyruğu olacak şekilde toplayın. Toplarken kullandığınız tokayı kapatacak şekilde saçınızdan bir tutam alarak tokanın üzerini kapatın.
misir
  • Toplanmış saçı ikiye ayırın. Bu aşamada sıkıntı yaşamamak için saçınızı örmeye başlamadan önce mutlaka taramış olun. 
saç2
  • Dilediğiniz taraftan başlayarak birer tutam alın ve ortada birleştirin. Bu şekilde saçınızın bitimine kadar örün. Oluşan şekli beğendiniz değil mi?
misiroegu
 
  • Çok sıkı örerseniz saçınızın çapında daralma olur. Geniş yapmanız estetik açıdan daha güzel bir görünüm elde etmenizi sağlar.
sac orgusu
En son sprey sıkarak saçınızı sabitleyin. Böylece saçınız daha net ve parlak görünecektir. Mısır örgünün yapılışını UZMANTV'den izleyebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER