Pudra.com 19.05.2011

Pantene'den "Savur Saçlarını!" yarışması

Pantene Aqua Light, herkesi saçları ile konuşmaya davet ediyor ve özgürce savrulan saçlar yarışmasıyla, saçlarıyla en iyi konuşan beş kişiyi seçiyor.

Pantene Aqua Light herkesi saçlarıyla konuşmaya davet ediyor ve “Saçlarını Pantene ile savur” yarışmasını başlatıyor! Pantene’in marka yüzü Tuba Büyüküstün, ünlü saç tasarımcısı İbrahim Zengin ile reklam ve moda fotoğrafçılığına yön veren genç usta Serkan Şedele’den oluşan jürinin Pantene Facebook Fanpage’ine yüklenen fotoğraflar arasından seçeceği; duygularını, saçlarıyla en iyi ifade eden beş kadın, büyük ödülün sahibi olacak.

Pantene'den

Kadınlar, saçlarını gün içinde fark etmeden kim bilir kaç kez savuruyor. Kıvırcık ya da düz, uzun ya da kısa her kadın duygularını ifade etmek için saçlarını savurur çünkü kadınlar saçlarıyla konuşur. Nedeni kimi zaman heyecan, kimi zaman mutluluk, kimi zamansa kızgınlık olabilir.

Tek yapmanız gereken: Saçlarınızı savururken fotoğrafını çekmek!
Siz de “Saçlarım da ruhum kadar özgür” diyorsanız, Facebook Pantene Türkiye sayfasındaki “ Savur Saçlarını” yarışmasına katılabilirsiniz. Tek yapmanız gereken http://www.savursaclarini.com sitesini ziyaret ederek saçlarınızı savururken çektiğiniz fotoğrafınızı sayfaya yüklemek. Fotoğrafınızı yükledikten sonra altına saçlarınızı savurma nedeninizi de eklemeyi unutmayın. Pantene Aqua Light, üniversiteli kızlarımızı da unutmadı ve onlar için kampüslere fotoğraf standları kurdu. Genç kızlar bu standlara gelerek saçlarını savururken çektirdikleri kareleri direkt olarak Pantene Türkiye Facebook sayfasına gönderebilecekler.

İlk 5 kişiye büyük ödül
30 Nisan‘da başlayan ve 6 hafta sürecek yarışmadaki fotoğraflar Pantene’in marka yüzü Tuba Büyüküstün, ünlü saç tasarımcısı İbrahim Zengin ile reklam ve moda fotoğrafçılığına yön veren genç usta fotoğraf sanatçısı Serkan Şedele’den oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Bu değerlendirmenin ardından saçlarını en güzel savuran ve savurma nedenini en güzel şekilde ifade eden ilk 5 kişi büyük ödülün sahibi olarak Tuba Büyüküstün ile birlikte Serkan Şedele’nin objektifine poz verme şansını yakalayacaklar.

Siz de yarışmaya katılarak saçlarını en iyi savuran beş kişiden biri olma fırsatını yakalayabilir, Tuba Büyüküstün ile birlikte Serkan Şedele’nin objektifine poz verebilirsiniz.

Haydi gelin, Pantene Aqua Light ile siz de saçlarınızı savurun!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER