Pudra.com 20.10.2011

Saç şekillendiriciniz artık çantaya sığıyor!

Saç şekillendiricisi çantada taşınamaz, makyaj tazelenir gibi gün içinde saçlara yeniden şekil verilemez diye düşünenlerdenseniz, henüz Panasonic HW13 kompakt saç şekillendiricisiyle tanışmamışsınız demektir!

Saçlara zarar vermeyen, aksine parlaklık kazandıran Panasonic HW13 kompakt boyutları sayesinde çantada kolaylıkla taşınıyor ve özel kapama kabıyla kullanımdan hemen sonra çantaya konabiliyor. Size de her zaman, her yerde bakımlı saçların keyfini çıkarmak kalıyor!

Saç şekillendiriciniz artık çantaya sığıyor!

Panasonic HW13’ü çantana at, gün boyu bakımlı saçların keyfini çıkart!
Geliştirilmiş dizaynıyla düz ve kıvırcık saç seçeneği sunan Panasonic HW13, kompakt boyutları sayesinde çantada kolaylıkla taşınabilmesinin yanı sıra özel kapama kabı sayesinde de kullanımdan hemen sonra çantaya konabiliyor.

Çabuk ısınan Panasonic HW13’ün seramik kaplı plakaları saça zarar vermiyor, aksine parlaklık kazandırıyor. Evrensel voltaj tipine uyumlu Panasonic HW13, dünyanın her yerinde kullanılabiliyor. Prizde unutulduğunda veya fazla ısındığında kendi kendine kapanma özelliği olan Panasonic HW13 kompakt saç şekillendiricisinin kullanımı da son derece güvenli.

Panasonic HW13 kompakt saç şekillendiricisinin fiyatı: 99 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER