12.03.2020

Saçlarınızı şekillendirmenin 5 farklı yolu

Remington, farklı teknolojiler ile saçlarınızı şekillendirmek için hem havalı hem de şık seçenekler sunuyor. Sizler için Remington ürünlerini inceledik.

Kişisel bakım markası Remington, şık tasarımları ve modern teknolojiyi bir araya getirerek pek çok farklı saç şekillendirme ürünü sunuyor. Daha önce Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi ürününü denediğimiz ve saç düzleştirme dışında kırık fön için de gayet güzel sonuçlar sunan Remington ürünlerine biraz daha yakından bakalım dedik. İşte, saç şekillendirmede kullanabileceğiniz ve farklı ihtiyaçlarınıza cevap verecek 5 farklı ürün. 

1. Remington Curl & Straight Saç Kurutma Makinesi 

Remington CurlRemington'ın bu en yeni ürünü 3 şekillendirme başlığına sahip. Bukleli saçlar için eşsiz kavisli başlığı ile maksimum sonuçlar için minimum teknik gerektiren 45mm gövdeli fırçasıyla salon kalitesinde fön çekebiliyorsunuz.

Pürüzsüz ve zarif saçlar için ekstra geniş ince pürüzsüzleştirici başlığı ve doğal kıvrımlı saçlar için difüzör başlığı da diğer ihtiyaçlarınıza çözüm oluyor.

Daha iyi bir stil deneyimi sunan Curl & Straight Saç Kurutma Makinesi, düşük ses seviyesi, hafifliği, pembe ve gri renk detayıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Curl & Straight Saç Kurutma Makinesi sahip olduğu seramik ızgarası sayesinde ısıyı ve 90 km/sa hıza sahip hava akışını eşit şekilde saça dağıtıyor. İyon bakımı özelliği sayesinde %90 daha fazla iyon üreterek parlak saçlar elde ederken elektriklenmeyi önleyen Curl & Straight Saç Kurutma Makinesi, istenilen fönlü görünümü elde ettikten sonra ise soğuk üfleme özelliği sayesinde stilinizi korumanıza yardımcı oluyor.

Bu haber ilginizi çekebilir: Saç kurutmanın 10 püf noktası
Elektriklenen veya şekil almakta zorlanan bir saç yapısına sahipseniz size saç kurutma ile ilgili ipuçları vermeye geldik. İnce telli saçları da unutmadık.

En iyi saç kurutma seçeneğini sunmak için 3 ısı ve 2 hız ayarını bir arada sunan 2200W güce sahip Curl & Straight Saç Kurutma Makinesi, hızlı ve etkili bir saç kurutmaya ihtiyaç duyanlara ise turbo hız fonksiyonu ile çözüm oluyor.
 
Remington Curl & Straight


Curl & Straight Confidence Saç Kurutma Makinesi Satış Fiyatı: 459,90 TL

2. İster düz ister dalgalı: Remington Curl & Straight Confidence
Dünyanın ilk kıvrımlı plakalara sahip saç şekillendiricisi: Remington Curl & Straight Confidence

Remington Curl & Straight Saç ŞekillendiriciRemington Curl & Straight Confidence eşsiz ikisi bir arada tasarımı ve kolay kullanımıyla parlak düz saçların ya da hayranlık uyandıran buklelerin anahtarı oluyor. Kıvrımlı plakaların sahip olduğu mikro yönlendirici taraklar sayesinde saçı kolayca sabitleyen Curl & Straight Confidence, hızlıca ve tek seferde saç düzleştirmeye imkân tanıyor.

Seramik kaplı plakalara sahip Remington Curl & Straight Confidence, saçtaki elektriklenmeyi önlerken doğal ve parlak bir görünümün kolayca kazanılmasını sağlıyor. Curl & Straight Confidence, 150° ve 230° arasındaki 5 farklı ısı seçeneği ve 30 saniyede kullanıma hazır hale gelen hızlı ısınma özelliğiyle de mükemmel görünümü kolaylaştırıyor.

Hızlı kullanımının yanı sıra güvenli bir kullanım da sunan Curl & Straight Confidence, soğuk plaka uçları, ısıya dayanıklı bölme kolu ve 60 dakika sonra otomatik kapanma gibi farklı özellikleri bir arada sunuyor.
 
Remington Curl & Straight Saç Şekillendirici

S6606 Remigton Curl & Straight Confidence Saç Düzleştiricisi: 699 TL

3. Salon kalitesinde sonuçlar: Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi

Advanced Colour Protect Saç DüzleştiricisiZamanla yıpranan ve canlılığını yitiren saçlar kadınların ışıldayan düz saç hayalini suya düşürebiliyor. Saçların sağlıklı görünümünü ve canlılığını koruyarak saçları şekillendirmenin çözümü ise Advanced Colour Protect saç düzleştiricisi oluyor.

Remington’ın salon kalitesini evlere taşıdığı ürünü Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi, sahip olduğu shea yağı & UV koruma içeren mikro bakım tanecikleri ve gelişmiş seramik kaplamaları sayesinde saçları şekillendirirken aynı zamanda da koruyor.

Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi sahip olduğu 15 saniyede hızlı ısınma özelliği, 150-230°C arasındaki 5 sıcaklık ayarı ve 110 mm uzunluğundaki hareketli plakaları sayesinde ise profesyonel sonuçları kısa sürede ortaya çıkarabiliyor.

Bu haber ilginizi çekebilir: Fön nasıl çekilir?
Hem vakitten hem nakitten kazanmak için, evde kendi kendinize fön çekmeye ne dersiniz? İşte, işin sırrı pudra.com'da.
 
Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi


S8605 Remington Advanced Colour Protect Saç Düzleştiricisi Satış Fiyatı: 599,90 TL

4. Kalın saçlar ve kocaman bukleler için: Remington CI5538 Pinza Pro Big Curl Saç Maşası
Titanyumlu özel seramik kaplama ile saçlar daha güçlü...

Remington Pinza Big CurlRemington Pro Big Curl ayarlanabilir 38 mm'lik kelepçe ile hacimli ve elastik bukleler yaratabilirsiniz. 38 mm'lik klips, saçınıza doğallık kazandıran geniş bukleler oluşturmak için ideal. Kullanımı son derece kolay olan Pinza Big Curl saç maşası ile saçları saçlarınızı tekrarlayan kalıplardan koruyabilirsiniz. 

Pinza Pro Big Curl'in seramik ve titanyum kaplama olması sayesinde, en iyi sonuçları saçlarınız kabarmadan ve pürüzsüz bir şekilde alabilirsiniz. İyonik turmalin kaplama, geleneksel seramikten dört kat daha fazla koruma sağlar ve saçın sağlıklı görünümünü korur. Pürüzsüzce kayar ve statik elektrik üretmez, böylece kolayca harika bukleler ve göz alıcı görünümdeki dalgalar oluşturabilirsiniz.

Sadece 30 saniye içinde ısınan maşa, 8 sıcaklık ayarına sahiptir, böylece saçınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Bu haber ilginizi çekebilir: Maşa ile bukle yapmak çok kolay!
Güzel buklelere sahip olmanın en kolay yolu maşa. Üstelik bunu kendiniz yaparsanız hem masrafsız olur hem de tatilde bile havalı saçlarla gezersiniz.
 
Big Curl

Remington CI5538 Pinza Pro Big Curl Saç Maşası 249 TL (Vatan Bilgisayar)

5. Nostaljik ve şık: Retro Saç Kurutma Makineleri
Kabarmayı önleyen ikiz yuvarlak ızgara özelliği ile...

Remington Retro Saç Kurutma makinesiNostaljik şık tasarımı modern teknolojiyle bir araya getiren Remington Retro Saç Kurutma makinesi, güzellik rutinine alışılagelmişin dışında bir fark katıyor. Göz alıcı retro kıvrımlı tasarımı, 2000W gücündeki motoru, kabarmayı engelleyen ikiz yuvarlak ızgaraları ile Retro Saç Kurutma Makinesi, saçlara pürüzsüz ve gösterişli bir görünüm vermenize yardımcı oluyor.

Dikkat çekici renkleri ve gelişmiş özellikleri ile her seferinde mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlayan Remington Retro Saç Kurutma Makinesi, saçın hacmini arttıran ek hava akımı düzenleyicisi özelliği sayesinde de saçlara hacim katarak gösterişli bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.

3 ısı ve 2 hız ayarı, soğuk atış özelliğiyle de saç şekillendirmede son dokunuşa imza atmanızı sağlayan Remington Retro Saç Kurutması özel tasarlanan taşıma çantası ile de tarzınızı yansıtma şansı tanıyor.
 
Remington Retro Saç Kurutma makinesi


D4110OP Remington Pink Lady Retro Saç Kurutma Makinesi Satış Fiyatı: 509,90 TL
D4110OB Remington Bombshell Retro Saç Kurutma Makinesi Satış Fiyatı: 509,90 TL
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2