@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.04.2013

Sarışın mı, kumral mı?

Saç rengi konusunda kararsızlık yaşayan yalnız siz değilsiniz! Bakın ünlü isimlerden hangileri sarışın mı, esmer mi, yoksa kumral mı olacağı konusunda zaman zaman arada kalmış...

Getty Images Turkey

Kimisi rol için, kimisi yaşadığı bunalımdan, kimisi de değişikliklerden hoşlandığından sıkça saç rengini değiştiriyor. Ünlüler bu bir uçtan diğer uca geçişlerdeki cesur kararlarıyla bize ilham veriyor. Ama sonuçta tüm bu değişiklikleri dışarıdan izleyen gözler olarak bize göre ortaya tek gerçek çıkıyor; biri hayatı boyunca sarışın olmalıyken, diğeri bir daha sarı saçın adını bile anmamalı dedirtiyor.

Ünlülerin sarışın ve kumral hallerini görmek için tıklayın.




Bir de hiçbir kategoriye girmeyecek kadar şanslılar var ki onlara denedikleri her saç rengi yakışıyor. Mesela Rihanna hangi saç rengini denerse denesin gözümüze hiç batmıyor. Ama diğer yandan Britney Spears'ın tekrar sarışın olması ya da Leighton Meester'ın bir daha asla sarışın olmaması için dualar edilebiliyor.


Aynada kendimizi nasıl görürsek görelim bir de diğerlerinin fikirlerini almakta yarar var. Herkes istediği saç rengini kullanmakta ne kadar özgür olursa olsun, ortada kimileri her daim sarışın, kimileri de mutlaka kumral olmalı gibi bir gerçek var.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2