@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.05.2016

Uğur Alevyılmaz'dan 2016 yazının saç trendleri

Ünlülerin saçlarında imzası bulunan Uğur Alevyılmaz, 2016 İlkbahar-Yaz aylarında saçlarımıza neler yapmamız gerektiğini açıklıyor.

Elçin Sangu, Ceyda Düvenci, Nur Fettahoğlu, Sedef Avcı, Selma Ergeç, Özge Ulusoy gibi birçok ünlünün bakımlı saçlarında parmağı bulunan Uğur Alevyılmaz'ın merakla beklediğimiz 2016 Yaz Koleksiyonunda, bu yaz hepimize ilham verecek birçok güzel ve ilgi çekici saç modeli var.

Uğur Alevyılmaz 2016 yaz koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.

Sedef Avcı ile gerçekleştirilen Uğur Alevyılmaz 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda natürel uçuşan dalgalar, netlikle dalgaların uyumu, romantik ve doğal topuzlar, net olmayan örgüler, orta ve orta uzun katlı kesimler dikkat çekiyor. Renklerde ise cilt ve saç yapısına uygun kumrallar, kumral altın bakırlar, saç genelinde ton üstü tonlarla desteklenmiş altın ve gümüşün yansımaları görülüyor. Makyajda ise gözlerin ön plana çıkarıldığı doğallıktan uzaklaşmadan uygulanan pastel tonlar oldukça popüler.

Uğur Alevyılmaz son koleksiyonunu oluştururken doğallığa vurgu yaptığını belirtiyor. "İnsanları birbirinden ayırt eden çok çeşitli karakteristik özellikler var. Saç bu karakteristik özellikler içinde en çok çeşitlilik gösteren yapılardan biri. Biz de 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonumuzda başkalarına benzeme yerine 'kendin ol' akımını getirmek istiyoruz. Kadınların kendilerini rahat hissedeceği, doğayla iç içe, stresten uzak, 'işte bu benim' diyebilecekleri bir yaz koleksiyonu teması hazırladık. Sen güzelsin, sen özelsin, sen ol"
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2