25.12.2019

Yeni yılda trend Houte Couture topuzlar

2020'nin moda trendleri son hallerini alıyor. 2020’de zamanın ötesine geçen fütüristik saç tasarımlarıyla kadınlar dönemsel moda kavramı yıkılıyor.

2020’de zamanın ötesine geçen fütüristik saç tasarımlarıyla kadınlar dönemsel moda kavramını yıkıyor. Yeni nesil topuzların kusursuz cazibesiyle kadınlar, modern şıklığın tarzını oluşturuyor. Stil danışmanı Orhan Bademli, 2020’nin trend olacak modellerini anlattı.

Yeni yıla sayılı günler kala 2020’nin moda trendleri de şekilleniyor. Kadınların yaratmak istedikleri tarzın en önemli parçalarından birisi olan saçlar, gelecek yıl kişiye özel tasarımlarıyla adından çok söz ettirecek. MOS Kuaförlerinin kurucusu, O&V Hair Style & Academy salonunun sahibi stil danışmanı Orhan Bademliihtiyaçların doğru tespit edildiği, saç tasarımlarıyla kusursuz bir imaj yaratılabileceğinin mümkün olduğunu dile getirdi.

2020 saç trendi topuzGelecek yıl yeni nesil modern şıklık tarzının “houte couture” topuzlar ile oluşturulacağının altını çizen Orhan Bademli, bu topuzlarla kadınların kendileri için oluşturdukları kombinasyonları sanatsal bir final ile noktalayabileceğini belirtiyor. “Kişiye özel tasarlanmayan, klasik saç stili kalıplarını yeni yılda pek fazla görmeyeceğiz. Artık kişilerin ruhsal ve fiziksel karakterini yansıtan ve o kişilere yakışan saç tasarımları popüler olacak" diyen Bademli, herkesin kendi tarzını konuşturacağı bir yıla gireceğimizin altını çizdi. 

Trend, Houte Couture topuzlar
Kendi tanımıyla gökyüzü enerjisine uygun yüz şekillerine sahip fütüristik kadını, yaratıcı ve özgür yaklaşımla eşsiz kılan bir çekicilik ile buluşturduklarını belirten Stil Danışmanı Orhan Bademli, trendin Houte Couture topuzlar olduğunun altını çizdi. Bu topuzların sadece o kişiye özel tasarlandığını ve kişiye kendini özel hissettirdiğini söyledi.

Bu yılbaşı da kırmızıdan vazgeçmeyin
 
Kırmızının cazibesi

Kırmızının sadece yılbaşını değil aynı zamanda özgüveni de sembolize ettiğini sözlerine ekleyen Orhan Bademli, bu çekici rengin cazibesini hiçbir zaman kaybetmediğini ve doğru kombinasyonlarla çok şık sonuçlar elde edilebileceğini belirtti.

Yılbaşı makyajı nasıl olmalı?

"Doğru makyaj ile güzelliğin sırrı bakışlara yansır" diyerek, yılbaşı makyajında göz makyajının öneminin altını çizen Orhan Bademli, yılbaşı gecesi makyaj uygulaması için de önemli tüyolar verdi:
  • Kişiye özel doğallığı, net görünümle beraber cilde ağırlık yapmayan, kapatıcılığı hafif fondöten ürün grubuyla bütünselliği vurgulayarak cilt üzerinde ön zemin oluşturulmalıdır.
  • Sonrasında kişinin ten rengine uyum sağlayacak ağır olmayan, akıllı concealer formülleriyle sihirli dokunuşlar ile tonlamalar yapılmalıdır.
  • Üst göz kapağında yoğun renklerle derin gölgeler oluşturulmalı ve kirpik dip boyları ise eyeliner ile desteklenerek, farların geçişleriyle net yoğunluğu fiks edilir.
  • Detaylarda göz, ten ve giyilen renklerin ışıltılı görünümünden ödün vermeden tatlı sertlikler katılabilir.

İlgili haberlerimiz:

​Yılbaşı makyajı için 60 TL altı yeni ürün önerileri
Yılbaşı makyajınız için hem ekonomik hem de yüksek pigmentli, çarpıcı bitişi olan ürünler arıyorsanız, size uygun fiyatlı ve kaliteli ürün önerilerimiz var.

NARS'tan 70'lerin ikonik gece kulübü Studio 54'e saygı duruşu
70'lerin en popüler gece kulübü Studio 54'ten ilham alan NARS Holiday koleksiyonu görücüye çıktı. Sınırlı sayıdaki koleksiyon şimdi Türkiye'de.

En yeni ürünler (Kasım-Aralık 2019)
2019 ile vedalaşma vakti geldi. Biz de Pudra.com editörleri olarak yılbaşı hediye sepetlerinizi en iyi ürünlerle doldurmaya geldik! İşte editör seçkisi...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2