Pudra.com 07.11.2013

Yıpranan saçlara karşı Biolage Keratindose

Keratinli saç bakım ürünlerinin arasına bir yenisi de Matrix Biolage markası tarafından eklendi. Keratindose serisi, özellikle saç yıpranmalarında oldukça iddialı.

Bir süredir kadınların yoğun ilgisini çeken keratin bakımlarına bir yenisini de Matrix markası ekledi. Biolage adında saç bakım ürünleri bulunan Matrix, diğer bakım ürünleri gibi, kalıcı düzleştirme etkisi taşımayan bu ürünler geliştirilirken saç yıpranmalarına odaklandı.

Yıpranan saçlara karşı Biolage Keratindose

Yeni Keratindose bakım ürünleri L’Oréal grubuna patentli Pro-Keratin molekülü ile ipek özleri içeriyor.

Pro-Keratin, saçın doğal proteini olan keratine benzer molekül olma özelliği ile saç telini bir dolgu malzemesi gibi içten onarıyor. Onarılan saçlarda ipek özlerinin su tutucu özelliği sayesinde nem saça hapsediliyor ve saçlar ipeksi bir yumuşaklık kazanıyor. Keratindose ürünleri ayrıca paraben içermiyor.

Pro-Keratin yenileyici durulanmayan bakım sütü
İşlem görmüş saçların Pro-Keratin ve ipek özleriyle yenilenmesine yardımcı olma iddiasındaki bu bakım sütü, hem ıslak hem kuru saçta kullanıma uygun. Bakım sütünü ıslak saçta kullanırken ürünü saça direkt olarak uygulayıp saçınızı tarıyorsunuz ve her zamanki gibi şekil veriyorsunuz. Kuru saçta kullanım için istenilen miktarda ürünü avucunuza yayıp saçlarınıza eşit miktarda uygulamanız gerekiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER