pudra.com 23.09.2010

Cilt lekeleri ve ton farklılıklarına son!

Dermalogica teknolojisi ve kalitesiyle geliştirilen özel cilt aydınlatma sistemi ChromaWhite TRX’in en güçlü ürünlerinden C-12 concentrate, özel formülüyle lekeleri ve ton farklılıklarını gidererek cildi aydınlatıyor.




Kırışıklıklar yaşlılığın tek göstergesi değil. Cilt tonu ve ışıltısı da cilt sağlığının en önemli göstergelerinden biri. Bu sebeple cildimizde çevresel faktörler, güneş ışınları gibi nedenlerden oluşan ton farklılıklarını gidermek, yenilerinin oluşmasını önlemek için doğru ürünleri kullanmak çok önemli.

Dermalogica’nın cilt aydınlatma serisi ChromaWhite TRX cildi leke bakımına hazırlayan, lekeleri azaltan, yenilerinin oluşmasını önleyen ve cildi ton farklılıklarına karşı koruyan özel formüllü ürünlerden oluşuyor.


ChromaWhite TRX’in en güçlü ürünlerinden biri olan C-12 concentrate cildin aydınlık görünümünü artırırken ilerde oluşabilecek ton farklılıklarını azaltmaya ve engellemeye yardımcı oluyor. İçeriğindeki kadifemsi silikonlar cildi nemlendirme için hızla emiliyor ve lipid katman bariyerini güçlendiriyor.

C-12 concentrate lekenin olduğu bölgeye lokal olarak ya da tüm yüze uygulanabiliyor. İstenirse kullanılan nemlendiricinin içine bezelye tanesi kadar C-12 concentrate katarak da leke bakımı yapmak mümkün. İstenilen etkinin görünmesi için bu ürünün, tamamlayıcı diğer ChromaWhite TRX ürünleriyle birlikte 8 hafta düzenli olarak kullanılması öneriliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER