16.11.2023

Cilt nemini koruyamazsa, cilt sarkması hızlanır!

Otuzlu yaşlar cilt için çok önemli çünkü artık cildinizin epidermis tabakasında hyaluronik asit kaybı fark edilir düzeye gelir. Peki nasıl önüne geçeceğiz?

Otuzlu yaşlar cilt için çok önemli bir dönem. Bu dönem, cildinizin epidermis tabakasında hyaluronik asit kaybının farkedildiği zamandır. Epidermis vücudunuzun en dış katmanıdır ve bu katman oksidatif stres, UV ışınları, kirlilik ve diğer saldırganlar tarafından doğrudan bombardımana uğrar. Hyaluronik asit seviyeleri azaldığında cilt doğal nem seviyesini koruma yeteneğini kaybeder ve yorgunluk belirtileri normalden daha görünür hale gelir. Peki cilt yaşlanmasını nasıl daha yavaş hale getireceğiz?

Cilt nemsiz kalırsa, sarkmaya başlıyor!

Cildiniz bir süredir daha gerginse, kaşıntı artıysa, çevresel etkenler nedeniyle cildinizi nemini koruyamıyor demektir. Sarkma eğilimi artıysa, kuruluk varsa, kırışıklıklar görünür hale geldiyse cildinize içeriden bakmanın zamanı gelmiş demektir.  Cildin kuruma, nemini kaybetme sorununa karşı geliştirilen Günlük Forderm by Forcapil Nemlendirici alımı cildin yaşlanma sürecini önemli ölçüde yavaşlatmayı amaçlıyor.
 
Forcapil Forderm

Ürüne kullanılan Hodan yağı, hodan tohumlarından elde ediliyor. Anavatanı Kuzey Afrika olan bu bitki, yıldızlı mavi yapısıyla tanınıyor.

Hodan tohumu cilt için gerçek bir hazine çünkü hücre yenilenmesi için gerekli olan bir yağ asidi olan gama-linolenik asit (GLA) içeriyor. Bitkiler aleminde bu asit çok nadir bulunuyor.

Çuha çiçeği ise Çuha çiçeği yağı cildin yaşlanmasını önler ve epidermise esneklik kazandırıyor. Aynı zamanda yumuşatıcı ve canlandırıcı özelliklere de sahip. Çok yüksek oranda yağ asitleri ve E vitamini içeriyor. Nemlendirici etkisi sayesinde bu yağ, koruyucu lipit filminin yenilenmesine yardımcı oluyor.

Cilt için E Vitamini neden olmazsa olmaz?
E vitamini güçlü bir antioksidan güce ve cilt hücrelerini cildimizin yaşlanmasına neden olan oksidasyondan koruma yeteneğine sahip. Düzenli kullanılan E vitamini, daha uzun süre daha sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Özetlemek gerekirse, bunun gerçek bir “gençlik” vitamini olduğunu söyleyebiliriz.
 
Forcapil Forderm

Cildin nem tutuşunu gözle görülür ölçüde artıran Forderm by Forcapil Nemlendirici, Forcapil'in dünyanın her yanında en çok satan ürünü. Üstelik ilk sonuçlar 9. günün sonunda görülmeye başlanıyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Fransız kadınlarının saçlarının sırrı Forcapil artık Türkiye'de
Fransız kadınlarının kalın, parlak saçlarının sırrı, Fransa'daki eczanelerin en çok satan saç serisi olan Forcapil artık Türkiye'de!

Cilt tipinizi biliyor musunuz?
Mükemmel bir cilde sahip olmak istiyorsanız, ilk olarak cilt tipinizi bilmelisiniz ve cildinizi doğru nemlendirmelisiniz.

Cildimizin kurumasını önlemek için ne yapalım?
'Cildim çok kuru', 'Cildim pul pul dökülüyor' diyorsanız, kuru ciltlere bakım önerileri

​Hacimli ve uzun! Sezonun en iyi maskaraları ile dolgun kirpikler (2023-24)
Hacimli ve upuzun kirpikleriniz olsun ister misiniz? O halde 2023-24 sezonunun en iyi maskaralarına birlikte göz atalım. Hangisi size uygun, karar verelim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER