pudra.com 11.04.2011

Doğal saç boyası: Essensity

Artık doğal saç boyası ile yüksek performans arasında seçim yapmanıza gerek yok. Kuaför salonlarında bulabileceğiniz Essensity saç boyaları ile şimdi ikisine birden sahip olabilirsiniz.

Saçlar, kadınların en değerli hazinesi. Dolayısıyla her kadın mükemmel saçlara ve kusursuz saç renklerine sahip olmak istiyor. Kadınların saç boyalarından en büyük beklentisi ise doğal içerik ile maksimum renk performansı elde etmek. Şimdi bu beklenti SCHWARZKOPF PROFESSIONAL’ın doğal saç boyası ESSENSITY ile gerçek oluyor. Performanstan ödün vermeyen en yüksek doğallıktaki ilk ve tek saç boyası olan Essensity, %90’dan fazla doğal içeriği ile %100 performans sağlıyor.

Doğal saç boyası: Essensity

Essensity ile saçlarınız tam istediğiniz gibi
Essensity’nin en çok öne çıkan doğal içerikleri organik üzüm çekirdeği yağı, balmumu ve doğal ectoin. Bu doğal içerikler saça bakım yaparak doğal bir ışıltı kazandırıyor. Ayrıca içeriğindeki üzüm çekirdeği yağının gençleştirici, saç dökülmesini engelleyici ve güneş ışınlarından koruyucu özelliği ile saçınız hep canlı ve sağlıklı kalıyor. Üzüm çekirdeğinin içeriğindeki E-vitamini de saçı besliyor. Bir saç boyasının ne içerdiği kadar, neyi içermediği de önemli. ESSENSITY’de mümkün olan tüm kimyasal içerikler doğalları ile yer değiştiriyor.

Essensity; amonyak, yapay parfüm, silikon, paraben, parafin, mineral yağlar, alkol, formaldehyde türevleri, yapay renklendiriciler ve koku gibi kimyasal maddeleri içermeyen formülü ile saçlarınıza bakım, sağlık, %100 performans, %100’e varan beyaz kapama ve muhteşem bir ışıltı sağlıyor.

Zengin renk seçenekleri ile kendinizi ifade edin
Altın sarısı, büyüleyici viyole tonları, çikolata kahveleri ya da güz yaprağı kızılları… Essensity’nin zengin renk seçenekleri arasında yapmanız gereken yalnızca karar vermek. Essensity renkleri uzun süre kalıcı etkisi ve saçı dış etkenlerden korumasıyla da kadınların vazgeçilmezi.

Essensity ürünleri yalnızca saçlarınızı değil, geri dönüşümlü ambalajları ile doğayı da koruyor.

Siz de herhangi bir ECZACIBAŞI-SCHWARZKOPF salonuna uğrayın Essensity’nin nefes kesici, doğal renkleriyle tanışın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER