27.08.2010

Dünya’nın en sevdiği elma DKNY Be Delicious 5. yaşında!

Beş sene önce DKNY, New York’un ve çekiciliğin sembolü, elmayı tasarladı. DKNY Be Delicious, içeriğinde meyvenin özünü barındıran ilk parfüm.

Dünya’nın En Sevdiği Elma DKNY Be Delicious 5. yaş gününü kutluyor. Tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken bu eşsiz koku kesinlikle karşı konulamaz...

Dünya’nın en sevdiği elma DKNY Be Delicious 5. yaşında!

Be Delicious’ın cazibesi hayatın dolu dolu yaşanması fikrini yansıtıyor. Elma canlı bir ruhu simgeliyor ve sizi hayattan lezzetli bir ısırık almaya ve hayatın fırsatlarını yakalamaya çağırıyor. Bu his tamamiyle davetkar. Be Delicious tüm dünyada en çok satan parfümler arasında yer alıyor. Bugün senede yaklaşık dört milyon şişe satılıyor. Bu da günlük 11.000, saatte 450 ve dakikada 8 şişe anlamına geliyor.

Be Delicious ailesinin yeni üyesi daha canlı ve fresh
Bu sene Eylül ayında DKNY Be Delicious Eau de Toilette Spray tüketiciyle buluşuyor. Be Delicious’da sevdiğiniz herşey şimdi daha canlı, hafif ve fresh. Doğal elma notası, parlak greyfurt harmanı ve manolya ile buluşuyor. Parfüm, kalbinde sümbülteber, beyaz inci çiçeği, gül ve menekşe içeriyor. Son olarak sandalağacı, beyaz amber ve sarı ağaç notaları ile parfümün tensel özellikleri güçlendiriliyor. Be Delicious’ın şişesi ve içeriği şeffaf, ambalajın üzerindeki beyaz logo ile birlikte sadeliği simgeliyor.

Beş yaşındaki DKNY Be Delicious şimdi bir parfümün ötesinde, New York’un tarzını, yaşam stilini ve çok daha fazlasını vaat ediyor. Tüketicisi, kadınsı ruhu, doğal cazibeyi ve modernliği simgeliyor. Orjinal Be Delicious’a ek olarak Be Delicious Fresh Blossom, Delicious Night ve sınırlı sayıda üretilen farklı çeşitler tüketicinin beğenisine sunuluyor. İlham kaynağı olan New York şehri gibi, DKNY aşkı, yaşamı ve macerayı çağrıştırıyor. Bu koku tamam anlamıyla baştan çıkarıcı.

DKNY Be Delicious Eau de Toilette Spray 100 ml, 149 TL

DKNY Be Delicious Eau de Toilette Spray 50 ml, 99 TL

DKNY Be Delicious Eau de Toilette Spray 30 ml, 69 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER