13.02.2019

İsviçre'nin cilt bakım uzmanı Hormeta ile tanışın

İsviçre güvencesi ve kalitesiyle hazırlanan, sektöründe fark yaratan cilt bakım markası Hormeta görkemli bir lansman ile ürünlerini tanıttı.

Hormeta, İsviçre’nin kusursuz cilt bakım uzmanlığını şimdi de Türkiye’ye taşıyor...

İsviçre güvencesi ve kalitesiyle hazırlanan, çığır açıcı teknikleriyle sektöründe fark yaratan cilt bakım markası Hormeta görkemli bir lansman ile ürünlerini tanıttı.

İsviçre menşeili kozmetik markası Hormeta, 12 Şubat’ta Pera Palace’ta gerçekleştirilen özel bir lansmanla yüksek kaliteli cilt bakım ürünlerini tüketicisiyle buluşturdu. Dermatologların, cilt bakım uzmanlarının ve basın mensuplarının katıldığı lansmana Şah Yaycı ev sahipliğinde Burcu Kara, Siren Ertan, Gamze Cizreli, Begüm Özer, Arzu Kunt, Hülya Kalyoncu, Balçiçek İlter, Akasya Asıltürkmen, Neslihan Yeldan, Ece Kıral, Naz Günday, Mert Aslan, Elif Dağdeviren ve Zeynep Üstünel gibi cemiyet hayatının öne çıkan isimleri de yoğun ilgi gösterdi.
 
Şah Yaycı, Siren Ertan, Burcu Kara

Fotoğraf, soldan sağa: Şah Yaycı, Siren Ertan, Burcu Kara

Hormeta kurucularının sunumuyla başlayan lansman tüm konukların yüzde yüz İsviçre üretimi olan bu eşsiz ve yüksek kaliteli cilt bakım ürünlerini deneyimlemesiyle devam etti. Deneyimin ardından özel sohbetlerle hem gözlemler hem de markaya dair bilgiler paylaşıldı.
 
Kurucu Philippe Bouchara, Geraldine Bouchara Robin-CEO, Gwenaelle Bluet Morvan, Irina Kravchenko, Xavier Roguedas, Olga Gurskaya, Tuğba Bolat

Fotoğraf, soldan sağa: Hormeta Kurucusu Philippe Bouchara, Geraldine Bouchara Robin-CEO, Hormeta Genel Müdürü Gwenaelle Bluet Morvan, Hormeta Türkiye Temsilcileri Irina Kravchenko, Xavier Roguedas, Hakkı Ashaboğlu, Olga Gurskaya, Hormeta Türkiye Satış Direktörü Tuğba Bolat

Markanın CEO’su Geraldine Bouchara: ‘Türk tüketicisiyle buluştuğumuz için çok mutluyuz. Markamız yüksek kalite İsviçre geleneğine ait. 1949 yılından bu yana mümkün olan en iyi içeriklerle çalışmalarımızı ileri taşıyor ve geliştiriyoruz. Tüm ürünlerimiz Swisscos sertifikalı ve yüzde yüz İsviçre üretimidir. Tüm Hormeta ürünlerine ve özellikle içinde altın tozu ve eser elementler bulunan Horme Gold serisine, bakımına düşkün herkes artık Türkiye’de de ulaşabilir. En seçkin eczanelerle Türk tüketicisine hizmet edebileceğimiz için çok gururluyuz.’ dedi.

Hormeta özel formülleriyle tüm dünyada bilinen 70 yıllık bir İsviçre laboratuvarıdır. Hormeta, İsviçre Alpleri’nden elde edilen suyun yanında bakır, manganez, çinko, silisyum, magnezyum eser elementlerinin kullanıldığı doğal ve bilimsel olarak kanıtlanmış OligoCos-5© olarak adlandırılan bileşen ile cildin yenilenmesini ve güçlenmesini sağlıyor. Hiyalüronik asit içeriğiyle cildin yaşlanmaya karşı direncini artıran Hormeta tüm dünyada dermatologlar tarafından tavsiye ediliyor. Tüm cilt sorunları için geniş ürün yelpazesiyle çözümler sunan markanın en çok tercih edilen ürünleri ise Ultimate Serum No 8, Gold Serum, Pro Oxygen Sleeping Gel.

‘Ultimate Serum No 8’ ile erken yaşlanmayı önlemek, yorgunluk belirtilerini azaltıp cildin görünümünü iyileştirmek ve parlaklığı sağlamak mümkün oluyor. ‘Gold Serum’ kutanöz yaşlanmanın bir sonucu olarak ortaya çıkan lipid eksiklerini gideren altın partiküllü serumu doku gevşemesiyle mücadele ederek cilt yenilenmesini hızlandırıyor. Cildi yeniden canlandırmak ve cildin hücresel solunumunu hızlandırmak için anti-stres gece maskesi olan’ Pro Oxygen Sleeping Gel’ ile de cilt yapısının sıkılığı ve esnekliği destekleniyor.

Eşsiz uzmanlığı ve özel formülleriyle Türk insanına sağlık cilt sunacak olan Hormeta markasına Zorlu Center Eczanesi, Beyoğlu Eczanesi, Levent Metro Eczanesi gibi seçkin eczanelerden ulaşılabiliyor.

Hormeta'nın geçmişi...

1949’dan bu yana OLIGOCOSMETICS’in yaratıcısı Hormeta laboratuarları, dengeli, güzel ve ışıltılı bir cilt için en doğru konsantre eser ve elementlerin faydalarını birleştirerek benzersiz kompleksler yarattı. Bu mükemmellik anlayışının sonunda cilt yaşlanmasını engellenmesine yardımcı olmak için farklı cilt ihtiyaçlarına olağanüstü şekilde uyarlanmış özgün minarelleri, temel aktif bileşenleri ve doğal bitki özlerini bir araya getirerek ilk komple cilt bakım yelpazesini oluşturdu.

Hormetaİsviçre’nin doğal ortamının zengin mineral ve bitki çeşitliliğinden yola çıkarak Hormeta laboratuarları İsviçre’deki ürünlerin üretimini ve paketlenmesini belgeleyen ve İsviçre kozmetiklerinin menşeinin korunmasını sağlayan Swisscos üyesidir.

Hormeta ürün gamı ve sanat ve sosyete dünyasından ünlü isimlerin katılımı ile Tarihi Pera Palas Oteli'nde gerçekleştirilen Hormeta Türkiye lansman görüntüleri için galerimize göz atmayı unutmayın!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2