@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.10.2009

Kalpleri yumuşatan el kremi

Bu harika kokulu krem, The Body Shop’un çocuk istismarına son verilmesini hedefleyen yeni sosyal sorumluluk projesini de temsil ediyor.




Yumuşak Eller, Yumuşak Kalpler el kremi ellerinize ipeksi bir yumuşaklık veren, yağsız formülü ile cildi derinlemesine nemlendiren koruyucu bir el kremi.
Cildi yumuşatıcı ve yatıştırıcı özelliğe sahip melek otu özü içeriyor. Hoş ve ferah turunçgil kokusunun temel notalarını sıcak amber, ana notasını ise çiçek kokuları oluşturuyor.

Bu krem başka benzeri olmayan, The Body Shop’un Yerel Ticaret Programı dahilinde, İtalya’ da üretilen zeytinyağını içeriyor.


Kampanya hakkında:
Bu el kremi global anlamda faaliyete geçen “Çocuk İstismarına Son” kampanyasının kilit noktası ve sembolü.

Kampanyanın vizyonu, çocukların para uğruna suç işlemeye zorlandığı ve kötü muameleye maruz kaldığı bir dünya yerine, hakettikleri saygı, sevgi ve özenle büyüdükleri bir dünya yaratmak.

Tüm ülkelerdeki çocukları etkileyen ve ilgilendiren, 21. Yüzyılda insan haklarına karşı yapılan en büyük ayıbı sonladırma şansı veren, tüm dünya çapında yaygınlaşan bir kampanya.








Satın aldığınız her el kreminden elde edilen gelir The Body Shop’un "Çocuk İstismarına Son" kampanyası dahilinde Geleceğimizin Çocukları Vakfı' na bağışlanacaktır.

Yumuşak Eller, Yumuşak Kalpler El Kremi ile cildinizi beslerken, aynı zamanda istismar edilen veya risk altında olan çocukların korunmasına katkıda bulunmuş olacaksınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER