Pudra.com 01.06.2012

Koleston’dan yeni renk aktifleştirici

Yeni Koleston Renk Aktifleştirici, içerdiği renk pigmentleri sayesinde saç rengini 15. günde yeniden canlandırıyor. Türkiye’de ilk ve tek olarak sadece Koleston’da bulunan renk aktifleştirici sistem uygulandıktan sonra 10 dakikada içinde saç rengi ilk günkü parlaklığına ulaşıyor



Güneş ışığı ve saç yıkama gibi etkenler, zamanla saç renginin yoğunluğunu kaybetmesine neden olabilir. İlk boyama işleminin ardından ne kadar parlak olursa olsun, sonraki 15 gün boyunca saç rengi canlılığını yetirerek donuklaşır. Koleston’un 38 farklı rengarenk seçeneği sunan Koleston kitlerinin içinde bulunan Yeni Koleston Renk Aktifleştirici, 15. günde 10 dakikalık uygulamayla saç rengini yeniden canlandırma fırsatı sunuyor.

Koleston’un uzun süre kalıcı yoğun renk veren formülü saçın derinliklerine işleyerek saç rengini kökten uca hapsediyor. Böylece kullanılan renk ne olursa olsun anında 2 kata kadar daha fazla renk yoğunluğu sağlıyor.

Koleston’un marka yüzü Tülin Şahin yeni renk aktifleştiriciden duyduğu memnuniyeti ve her daim parlak görünen saçlarının sırrını şu sözlerle ifade ediyor: “Benim için de saçlarını boyayan diğer kadınlar gibi en gözde aksesuarım olan saçlarımın her zaman canlı ve sağlıklı; saç rengimin de ilk boyandığı kadar parlak ve göz alıcı olması önemli. Saç rengim özellikle yaz aylarında sıcak havaya ve yıkamaya bağlı olarak canlılığını yitiriyor ve donuklaşıyordu. Bu yüzden de boyama işlemini daha sık aralıklarla tekrarlamak zorunda kalıyordum. Neyse ki Koleston’un yeni renk aktifleştiricileriyle tanıştım. Sadece 10 dakikalık uygulamayla 15. günde saç rengim ilk boyandığı gün kadar yoğun ve parlak oluyor. “

Yeni Koleston Renk Aktifleştiriciler 3 adımda saç rengini yeniden canlandırıyor

1.Adım: Boyama (1.gün)
Uygulaması kolay Koleston Krem Boya ve Oksidasyon Kremi karıştırılıp çalkalanır. Ardından karışım bölgeler halinde uygulanır. Bu işlemi yaparken eldiven giyilmelidir. Karışım,40 dakika saçta bekletildikten sonra durulanır.

2.Adım: Saç Bakımı (1.gün)
Saç rengini korumaya yardımcı olmak ve saçların ipeksi yumuşaklıkta bir ışıltıya sahip olmasını sağlamak için Koleston 1. Gün Yoğun Parlaklık Veren Bakım Kürü saça uygulanarak bir süre bekletilir. Ardından durulanır.

3.Adım: Canlandırma (15.gün)
Yeni Koleston Renk Aktifleştirici nemli saça uygulanır. Ardından tarak yardımıyla tüm saça eşit şekilde yayılır. Pigmentlerin, saçın soluklaşan dış katmanlarına işlemesi için 10 dakika saçta bekletilir sonra iyice durulanır.

Yeni Renk Aktifleştirici içeren Koleston boyanın tavsiye satış fiyatı 14,50 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER