Pudra.com 29.09.2014

Kuru ciltlere Sisley'den siyah gül müjdesi!

Sisley'in yeni Black Rose Precious Face Oil, yüz yağı sonbaharda ihtiyacınız olan nemi zengin içeriğiyle cildinize kazandırıyor. Sisley yeni ürünüyle kadınlara parlak, sağlıklı ve canlı bir cildin anahtarını sunuyor.

Yüzyıllardır güzellik dünyasında kullanılan ve kadınlarda güzel duygular uyandıran gül, gelişen teknolojiler sayesinde her geçen gün hayatımızdaki yerini sağlamlaştırıyor. Gül, her tip güzellik ürününde kullanıma uygun olduğundan popülerliğini hiç yitirmiyor ve çok tercih ediliyor.

Kuru ciltlere Sisley'den siyah gül müjdesi!

Çok severek kullandığımız gül özlü ürünler var, mesela 3 yıl önce rekor sürede kült haline gelen Sisley Black Rose Cream maske bunlardan biri. Seriye yeni katılan ve bu ay satışa çıkan Sisley Black Rose Precious Face Oil de favori ürünlerimizden olacak gibi görünüyor. Gülün mucizesini kanıtlar nitelikteki ürün adında da anlaşılacağı gibi tüm cilt bakımını üstleniyor. Bu değerli yüz yağı, kuru ve yaşlanma belirtileri gösteren ciltlerde harika sonuçlar çıkarıyor, etkisini yalnızca birkaç damlayla göstermeye başlıyor.

Diğer cilt ürünlerinin aksine tamamlayıcı bir ürün gerektirmeden cildinizi hassas bir şekilde onarıyor, parlama etkisi yaratmadan besliyor ve koruyor. Cildi ilk olarak Camelina yağıyla hücre zarlarının akışkanlığını artıyor. İkinci aşama olarak ürün;
- Erik yağıyla cildin lipid dengesini ayarlıyor,
- Padina Pavonica özleriyle dermisin nem tabakasını düzenliyor,
- Doğal tokoferollerle cildin doğal koruma sistemini güçlendiriyor,
- Avokado özleriyle cildi yenileyerek yatıştırıyor. İkinci aşamanın bitimiyle cilt esnekliğini, canlılığını geri kazanıp tazeleniyor.

sisley black rose precious face oil guzellik yuz yagi bakim anti aging urun

Son olarak siyah gül kokusuyla duyusal haz dünyamızın kapılarını aralayan Sisley Black Rose Precious Face Oil, Bulgar gülü ve manolya ile burnumuzda hoş bir koku bırakıyor. Temizlenmiş cilt üzerine günlük 3-7 damla şeklinde kullanılan bu göz kamaştırıcı ürün lipidleri eksik, olgun veya genetik olarak kuru cilt tipine sahip ve 30 yaşını geçmiş her kadın kullanabiliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER