31.07.2018

L'Oreal Paris ile rengarenk tonlar

Birbirinden çarpıcı ve özel ürünleri ile güzellik trendlerine yön veren L’Oréal Paris, baştan çıkarıcı renkleri yeni La Petite Palette'de buluşturuyor...

Birbirinden çarpıcı ve özel ürünleri ile güzellik trendlerine yön veren L’Oréal Paris, baştan çıkarıcı renkleri yeni La Petite Palette’de buluşturuyor. İpeksi dokuya sahip L’Oréal Paris La Petite Palette, rengarenk tonlarıyla göz makyajında yazın trendlerini belirliyor.

Uzun zamandır beklediğimiz yaz mevsimi geldi! Baştan çıkarıcı bakışların anahtarı L’Oréal La Petite Palette, küçük dokunuşlarla yaz boyunca etkileyici güzelliğin kapısını aralıyor.

Yumuşacık hissi, pürüzsüz ve ipeksi dokusuyla ön plana çıkan La Petite Palette, her birinde 5 ayrıcalıklı renk seçeneği olmak üzere 6 farklı paleti ile iz bırakan bir görünüm sunuyor.

Mükemmel teknolojiye sahip La Petite Palette, içeriğinde bulunan çarpıcı etki için güçlendirilmiş pigmentlerle yoğun renk etkisi sağlıyor.
 
Loreal paris le petit palette - mini far paleti


Tamamen kusursuz ve etkileyici bir görünüm vaat eden L’Oréal Paris La Petite Palette, portatif forma sahip taşınabilir paletleriyle ve akıllı ambalajı ile yazın favorisi olacak.

Bu yaz rengarenk gözler ön planda! 
 
Renkli bakışlar

Gözlerinizde istediğiniz görünüme ulaşmak için La Petite Palette’nin belirgin renklere sahip 5 canlı tonunu karıştırabilir ve bakışlarınızda uyumu yakalayabilirsiniz!

Rengarenk tonlarıyla modern ve ilham verici bir görünüm elde etmek isteyenlerin tercihi La Petite Palette, sizleri bekliyor.

L’Oréal Paris Mini Palette için Önerilen Tüketici Fiyatı: 52,99

Tüm far paletlerini incelemek için galerimize göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2