11.04.2023

Vegan makyaj markası Lovely ile doğal ve çekici görünüm

Watsonslarda satışa sunulan vegan makyaj markası Lovely hem uygun fiyatlı hem de eğlenceli makyaj ürünleriyle kullanıcılara renkli seçenek sunuyor.

Watsons’ın sevilen markası Lovely’nin eğlenceli makyaj malzemeleri ile makyaj rutininizi renklendirin! Lovely ürünleri ile makyajınızın ilk adımından son dokunuşuna kadar harika bir makyaj deneyimi sizleri bekliyor!

Lovely makyaj ürünleri ile doğal ve çekici görünüm

Watsons'ın uygun fiyatlı makyaj ürünü markası Lovely'den sizin için bir seçki yaptık. İşte makyajınızı tamamlamanız için ihtiyacınız olacak tüm ürünler... 

LOVELY NASIL BİR MARKA?

İsmi kadar sevimli ambalaj tasarımları ile kadınların kalbini fethetmeyi başaran Lovely, parlak renkleri ve ışıltıyı kadınların hayatına katmayı amaçlıyor. Her ne kadar ürünleri gençlere hitap etse de Polonya menşeili ürünler olgun kadınların da ilgi odağı...

Lovely'nin son derece dayanıklı şekilde yapılan far paletleri, rujlar, rimeller ve göz kalemleri ile cilde mükemmel uyum sağlıyor. Uzun süreli kalıcı görünümler ve vegan içerik arayışınız varsa, Watsons'ın uygun fiyatlı makyaj markası seçeneği olarak sunduğu Lovely ürünlerine mutlaka göz atın. 


Lovely Grape Dudak Yağı / 74,95 TL
Lovely Grape Dudak Yağı


Lovely Grape Dudak yağı ile sağlıklı ve bakımlı görünen dudaklar! Jojoba yağı ve doğal kristaller ile formüle edilen Lovely Grape Dudak yağı, dudaklarınızı besleyerek nemlendirilmesi yardımcı olur.

Lovely Mint Dudak Yağı / 74,95 TL
Lovely Mint Dudak Yağı ile parlak dudaklar! Lovely Mint Dudak Yağı, doğal içeriği ile dudaklarınızın sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olurken aynı zamanda doğal bir parlaklık kazandırır.

Lovely Subject Me Işıltılı Far Paleti / 129,90 TL
Lovely Subject Me Işıltılı Far Paleti

Lovely Subject Me Işıltılı Far Paleti ile büyüleyici göz makyajları! Lovely Subject Me Işıltılı Far Paleti, ışıltılı holografik renkleri ve yoğun parlaklık veren eşsiz formülasyonu ile çarpıcı bir göz makyajları için vazgeçilmeziniz olmaya aday! Pembe alt tonlu 3 farklı ışıltılı renk içeren Lovely Subject Me Işıltılı Far Paleti ile gözlerinizi ortaya çıkarın!

Lovely High School Crush Blusher Stick Allık / 99,95 TL
Lovely High School Crush Blusher Stick Allık / 99,95 TL

Lovely High School Crush Blusher Stick Allık ile daha parlak ve daha sağlıklı bir cilt görünümü! Lovely High School Crush Blusher Stick Allık, kremsi yapısı ve zengin pigmentasyonu ile cildinizde daha canlı bir görünüm etkisi sağlar. 

Lovely High School Star Bronzer / 149,90 TL
Lovely High School Star Bronzer

Lovely High School Star Bronzer ile doğal bronzluğun keyfini çıkarın! Lovely High School Star Bronzer, yumuşak ve kadife dokusuyla cildinizde doğal bir bronzluk sağlamaya yardımcı olur. Lovely High School Star Bronzer, yüz ve vücut için kullanıma uygundur.

 
Lovely Gold Pineapple Makyaj Bazı / 59,95 TL
Lovely Gold Pineapple Makyaj Bazı

Lovely Gold Pineapple Makyaj Bazı besleyici zengin formülü sayesinde, cildin ihtiyacı olan nemi ve canlılığı sağlamaya destek olurken makyajın kalıcılığını da arttırarak 2’si 1 arada fonksiyon sunar. İçeriğindeki ananas özleri ve nano tanecik formunda altın ile cildin daha pürüzsüz ve parlak görünmesine yardımcı olur. Ananas kokulu ve hafif formüllü Lovely Gold Pineapple Makyaj Bazı, ciltte yağlı bir his bırakmaz ve makyajın kalıcılığını artırmak için fondötenin ciltle bütünleşmesini kolaylaştırır. 
 
Lovely Camouflage Kapatıcı / 64,95 TL
 
Lovely Camouflage Kapatıcı


Lovely Camouflage Kapatıcı ile yoğun kapatıcı etkisi! Kolay uygulama sunan formülüyle Lovely Camouflage Kapatıcı, ciltle bütünleşerek uzun süre kalıcılık sağlar. Göz altındaki ton farklılarını gizlemeye yardımcı olurken, yüz hatlarını belirginleştirmek için de oldukça kolay bir kullanım sunar.
 
Lovely Cooking Time Transparan Loose Pudra / 64,95 TL
 
Lovely Cooking Time Transparan Loose Pudra

Bu pudra makyajınızın yeni jönü olmaya aday! Lovely Cooking Time Transparan Loose Pudra içeriğindeki kolajen sayesinde cildin esnek görünümünü korumayı ve cildin nemlendirilmesini destekler. Yumuşak formülüyle ve içeriğindeki mikro pigmentlerle pürüzsüz bir cilt görünümü elde etmenize ve yüz hatlarınıza istediğiniz görünümü vermenize yardımcı olur.

Lovely Pink Army Far Paleti / 109,90 TL
Lovely Pink Army Far Paleti


Lovely Pink Army Far Paleti ile pembenin en güzel tonları gözlerinizde! 5 mat ve 2 ışıltılı olmak üzere 7 farklı pembe tonu içeren Lovely Pink Army Far Paleti ile oluşturacağınız eğlenceli ve çarpıcı göz makyajınızla dikkatleri gözlerinizde toplayın!
 
Lovely Summer Nude Dudak Dolgunlaştırıcı Lip Gloss / 49,95 TL

Lovely Summer Nude Dudak Dolgunlaştırıcı Lip Gloss ile dolgun ve ultra parlak dudaklara kavuşun! Çekici çilek kokusuyla makyaj uygulamasını keyifli bir deneyim haline getirecek Lovely Summer Nude Dudak Dolgunlaştırıcı Lip Gloss’un 3 farklı doğal renk seçeneğiyle makyajının etkisini ikiye katla!

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Nars, cildin ışığını yansıtan yeni serisi Light Reflecting Foundation'ı tanıttı
​NARS, yeni serisi Light Reflecting Foundation'ı tanıttı. Seri, ışığın yoğunluğuna göre cilt tonunu ayarlayan makyaj ve cilt bakımı sunuyor.

Nars Endless Orgasm Palette'i nasıl kullanabilirsiniz?
Sofistike parlaklıktan ultra aydınlık bir parlaklığa kadar çeşitli görünümler sunan Nars Endless Orgasm paletin kullanımına dair tüyolar...

Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden 6 lüks ürün
Dayanıklılıkları, doğrudan etkilerini göstermeleri, pigmentasyonlarının iyi oluşu ve gramajlarıyla uzun süre kullanılabilecek lüks ürünlere yakından bakın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER