Advertorial 20.10.2020

İnceleme: Diriliş bitkisi ile cildiniz için yeniden doğuş zamanı

Trehaloz ve hyalüronik asit ile yenilenen formül, geliştirilmiş ultra hafif doku... Sizler için Neutrogena Hydro Boost serisinin yeni formulünü inceledik.

Yeniden doğuş bitkisinin, çölde yeniden hayata dönme özelliğinden ilham alarak yenilenen ultra hafif formüllü Neutrogena Hydro Boost, daha sağlıklı görünen bir cilt için tekrar kullanıcıyla buluştu. Evde yaptığınız günlük cilt bakım rutininizi lüks cilt bakımına dönüştürecek olan Hydro Boost serisinin formülü, bir damla su ile aylarca yaşayabilen ve Selaginella Lepidophylla adlı çöl bitkisinde bulunan trehaloz maddesi içeriyor. Hydro Boost, yeni formülüyle hem cilt hem vücut bakımı için geniş ürün yelpazesi sunuyor. Sonbahara girerken cildi mevsim geçişlerine hazırlayan ve soğuyan havaların neden olabileceği kuruluktan kurtulmanızı sağlayan yeni formülle hazırlanan seri, tam bir cilt bakım rutini için ihtiyacınız olan her şeye sahip.

neutrogenia weds 16th oct 19 363 1

Cilt, kendi yağ ve nem dengesini korumak için sürekli bir faaliyet içindedir. Cildimizi nemli tutan, üzerindeki incecik bir tabakadır. Bu tabaka ciltteki doğal suyun tutulmasını sağlar ve onu dış etkenlere karşı korur. 

Cildin nem dengesini bozan faktörler

Cildin nem ve yağ dengesi pek çok nedenle etkilenebilir. Çevresel koşullar, rüzgar, güneş, mevsim değişiklikleri, beslenme düzeni ve hormonal denge cildin nem dengesinde oluşabilecek değişikliklerin en önemli nedenleri arasındadır. Bu nedenle, cildin düzenli olarak nemlendirilmesi önemlidir. Aşırı sıcak veya kuru havalar da hücrelerdeki suyun buharlaşmasına neden olacağından, bunu sonucu olarak cilt kurumaya  başlar. Cildin kuruması ise cilt elastikiyetinin kaybına yol açar. Bu da cildin çok daha hızlı kırışmasına neden olur. Bu noktada nemlendiriciler devreye girer:

Cilt yaşlanmasına karşı kalkanımız: Nemlendiriciler

Nemlendiriciler cildimizin yaşlanmasına yol açabilecek iç ve dış etkenlere karşı cildimizin kalkanıdır ve günlük olarak kullanılması önerilir. Bu sayede cildin nem dengesini korur, su kaybına bağlı ince kırışıklıkların oluşmasını engeller ve gençliği korumayı destekler. Nemlendiriciler cildi doğal olarak nemlendirir ve cildin en üst tabakasındaki su kaybını telafi ederler. Böylece cildi dış etkenlerden koruyup, esnek ve yumuşak kalmasını sağlarlar.

Bu yazımızda, diriliş bitkisi olarak tanımlanan Selaginella Lepidophylla'dan ilham alarak geliştirilen ve bir damla su ile aylarca yaşayabilen ve Selaginella Lepidophylla adlı çöl bitkisinde bulunan trehaloz içeren yeni formülü ile Neutrogena Hydro Boost serisini inceliyoruz.

Ürünlerin fiyatları ve avantajlı indirim fırsatları için LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Hydro Boost serisi, içeriğindeki, doğada bazı bitki ve canlılarda stres koruyucu ve dayanıklılık artırıcı olarak bulunan trehaloz maddesi ile canlı ve sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü için özel bir cilt bakımı deneyimi sunuyor.

Trehaloz nedir?
 
Trehaloz nedir
  • Doğanın en zor koşullarına bile dayanabilen Diriliş Bitkisi (Selaginella Lepidophylla​), 50 yıl boyunca susuz yaşayabiliyor.
  • Bitkide bulunan trehaloz ise mucizevi bir şekilde bitkinin hayatta kalmasına ve canlanmasına yardımcı oluyor.

İşte bu nedenle, yenilenen Hydro Boost serisi, doğadan ilham alarak, cilde en yüksek oranda nemlendirmeyi sağlamak ve ciltteki nemi korumak için hyalüronik asit ile uyumla çalışacak trehaloz içeriyor.

Cilt bakımı nemlendirmePudra.com olarak incelediğimiz Hydro Boost serisi de doğadan ilham alarak, cilde en yüksek oranda nemlendirmeyi sağlamak ve ciltteki nemi korumak için hyalüronik asit ile uyumla çalışacak Trehaloz içeriyor. 

Yeniden diriliş bitkisinin, çölde yeniden hayata dönme özelliğinden ilham alarak oluşturulan yeni formüle sahip, cildin adeta yeniden doğmasını sağlayacak ürünler cilde tüm gün nemlendirme sağlıyor. Son yıllarda, dermatologlar tarafından ışıltılı ve dolgun görünen bir cilt için önerilen hyalüronik asit de Neutrogena uzmanlığında çok daha etkili bir şekilde kullanıcı ile buluşuyor.

60 yılı aşkın cilt bakımı uzmanlığıyla, benzersiz bir sistemi (Progress Release System) bir araya getiren Neutrogena Hydro Boost, ultra hafif dokusu ve hızlı emilen formülünün yanı sıra trehaloz ve hyalüronik asit içeriklerinin bir araya gelmesi sayesinde gün boyunca nemi hapsediyor ve kullananlara sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü sunuyor.   

Evinizde uzman cilt bakımı deneyimi

Gelelim serideki ürünlerin detaylı incelemesine... Evde yaptığınız günlük cilt bakım rutininizi lüks cilt bakımına dönüştürecek olan Hydro Boost serisi hem cilt hem vücut bakımı için geniş ürün yelpazesi sunuyor. Sonbahara girerken cildi mevsim geçişlerine hazırlayan ve soğuyan havaların neden olabileceği kuruluktan kurtulmanızı sağlayan yeni formülle hazırlanan seri, cildin 24 saatlik bakım rutini için ihtiyacınız olan her şeye sahip.

Günlük nemlendirici: Neutrogena Hydro Boost Water Gel Nemlendirici 

Neutrogena Hydro Boots Water Gel NemlendiriciKullananların yüzde 90’ının cildini yumuşak ve pürüzsüz hissettiği Neutrogena Hydro Boost Water Gel nemlendirici,

• Hyalüronik Gel Matrix teknolojisi ile zenginleştirildi.
• Ağırlığının 1000 katı kadar su tutabilen hyalüronik asit içeriği ile epidermiste nemi hapseden nemlendirici, cildi gün boyu nemlendirerek ihtiyaç duyduğunda tekrar geri veriyor.
• Normal ve karma ciltler içindir.
• Cildinizi nemlendirmek ve nem bariyerini güçlendirmek için tasarlandı.
• Ferah dokusu tüm gün sıkı ve ışıltılı bir cilt için eşit şekilde nemlendirir.
• Hyalüronik asit içeriği ile cildin nemini artırır.
• Botanik Trehaloz, cilde nemi hapsetmeye yardımcı olur.
• Cilt yeniden doğmuş gibi sağlıkla ışıldar, nemlenir ve nem kaybına karşı güçlenir.


Hydro Boost Canlandırıcı Serum KapsülGünlük serum: Neutrogena Hydro Boost Canlandırıcı Serum Kapsül

Yapılan araştırmalarda kullananların tamamının cildini daha pürüzsüz ve daha canlı görünüm hissettiği, güçlü formülü ve hafif yapısıyla Hydro Boost® Canlandırıcı Serum,

• Cildinizi yoğun bir şekilde nemlendirir, ışıltı verir ve yorgun cildinizi anında canlandırır.
• İçeriğindeki hyalüronik asit ile cildinizde 24 saate kadar süren nemlendirme sağlar.
• Yeni içerik Botanik Trehaloz, cilde nemi hapsetmeye yardımcı olur.
• Antioksidan ve canlandırıcı E vitamini içeren mikro tanecikler her basışınızda seruma yayılır ve yoğun bir şekilde etkisini gösterir.
• Işıltılı yapısıyla makyaj bazı olarak da kullanılabilir.
• Cildin nem kaybını önlemeye yardımcı olmak için koruyucu bir tabaka görevi görür.


Neutrogena Hydro Boost Yorgunluk Karşıtı Göz KremiGünlük göz kremi: Neutrogena Hydro Boost Yorgunluk Karşıtı Göz Kremi

Neutrogena'nın yorgunluk karşıtı göz kremi, günün yorgunluğunu uzaklaştırarak, güne canlı bir görünüm ile başlamanız için 3’lü etki gösterir. Yoğun nemlendirme ile cildi 24 saat boyunca nemli tutar ve tazelenme hissi verir.





Gece kremi: Neutrogena Hydro Boost Gece Kremi

neutrogena hydro boost gece kremiUzun ve yorucu günlerin izi cildinizde kalabilir ve ne kadar çok uyusanız da cildiniz daha da yorgun gözükebilir.

Cildinizdeki yorgunluk döngüsünü tersine çevirmeye yardımcı olmak için tasarlanan Neutrogena Hydro Boost Gece Kremi, gece boyunca cildinizi nemlendirir.

Gece boyunca cildinizi ince, pürüzsüz ve yumuşacık bir tül gibi saran Neutrogena Hydro Boost Gece Kremi, yorgunluk izlerini pürüzsüzleştirir.


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER