@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.08.2013

Pantene'den yıpranmış saçlara Doğal Sentez Yağ Terapisi Serisi

Pantene'in yıpranmış saçlar için geliştirdiği yeni Doğal Sentez Yağ Terapisi Serisi'ni Bergüzar Korel eşliğinde tanıyoruz.

Her kadın sağlıklı ve ışıl ışıl saçlara sahip olmak ister. Doğal yağlar kurtarıcı gibi görünüyor; ama çoğumuz saçlarımızın yağlı görünmesinden korktuğumuz için geleneksel saç yağlarını kullanmaktan çekiniyoruz. Yeni Pantene Pro-V Doğal Sentez Yağ Terapisi Serisi sayesinde saçlarımız artık ağırlaştırmadan bakım görecek!

Pantene'den yıpranmış saçlara Doğal Sentez Yağ Terapisi Serisi

Bergüzar Korel eşliğinde tanıdığımız Pantene Pro-V Doğal Sentez Yağ Terapisi Serisi, argan yağının onarıcı etkisine dayanıyor. Şampuan, saç bakım kremi, maske ve argan yağlı elixir'den oluşan dört aşamada, saçlarınız derinlemesine bakım görüyor, nemleniyor ve onarılıyor.



Bergüzar Korel, “Benim için doğallık çok önemli… Her zaman saçlarım ve cildim için doğal bileşenlerden oluşan ürünleri tercih ediyorum. Bu yüzden de bu seriyi çok sevdim" diyor.

E vitamini ve antioksidan bakımından zengin olan Fas Argan yağı ve Cassia kompleksi ile geliştirilen seri, yağların ağırlaştırıcı etkisi olmadan sağlıklı görünen saçlara kavuşmanızı sağlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER