@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.06.2014

Poudre Terre Exotique ile doğal bronzluk

Givenchy’nin Couture’den ilham alarak tasarladığı sınırlı sayıdaki Croisiere Serisi’ne ait “Poudre Terre Exotique” transparan ve doğal bir bronz görünüm yaratıyor.

Yazın hepimiz sağlıkla parlayan, bronz bir ten istiyoruz. Güneş ışınlarının zararları bu kadar ortadayken, güneşlenmek de olmuyor. İmdadımıza otobronzanlar ve bronzlaştırıcı pudralar yetişiyor. Şimdi sizi yeni bir pudra ile tanıştırıyoruz. Nicolas Degennes’in 2014 yazı için özel olarak dizayn ettiği sınırlı sayıdaki Givenchy Poudre Terre Exotique bu yazın favori pudralarından biri.

Poudre Terre Exotique ile doğal bronzluk

poudre terre exotique pudra givenchy makyaj guzellikGivenchy Poudre Terre Exotique, birkaç dakika içerisinde güneşin ışıltısını yansıtan bronz, seksi ve zarif bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor. Poudre Terre Exotique, talk içermeyen yapısıyla transparan bir etki oluşturuyor ve cilde doğal bir bronzluk kazandırıyor.

Cildin arzu edilen ışıltılı naturel görünüme kavuşmasını sağlayan bu pudrayı fırça yardımıyla; alna, elmacık kemiklerine, burna ve ayrıca omuz, dekolte bölgesine de uygulayabilirsiniz. Couture’un büyüsünden alınan ilhamla tasarlanan siyah kutusu şık bir aksesuar olarak gün boyu size eşlik edebilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER