27.06.2018

Revolution'dan yaz makyajına uygun mükemmel ürünler

İngiliz kozmetik markası Revolution, yaratıcı kadınlara yeni far paleti ve aydınlatıcıları ile yaz makyajı için benzersiz bir makyaj deneyimi sunuyor.

Dünyaca ünlü kozmetik markası Revolution, yeni ürünleriyle bu yaz da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. İngiliz kozmetik devlerinden Revolution’ın yaza uygun, göz alıcı far paletleri, aydınlatıcıları ve pudrası makyajlara renk katmaya geliyor.

Türkiye’ye Makeup Revolution adıyla gelen ve kısa bir süre önce ismini güncelleyerek "Revolution" adıyla satışlarına devan eden sevilen İngiliz kozmetik markası, yeni far paleti ve aydınlatıcıları ile yaz makyajı için benzersiz bir makyaj deneyimi sunuyor.

Makyajına önem veren kadınlar; gün boyu parlak, taze ve canlı bir görünüm sunan far paletleri, aydınlatıcılar ve pudra ile kendi tarzlarını yansıtma imkanı buluyor.

Ejderhaların görkemi bu aydınlatıcıda!

Revolutions Likit Aydınlatıcı
Ejderha ihtişamından ilham alan Revolution’ın yeni likit aydınlatıcısı "Dragons Blood", derin bir pembelik ile altın parlaklığını birleştiren yapısıyla benzersiz bir deneyim sunuyor. Birçok farklı kullanım alanıyla dikkat çeken yeni sıvı aydınlatıcı, makyajlarında tatlı bir ışıltı arayanların vazgeçilmezi olmaya aday. Yoğun pigmentli konsantre yapısı sayesinde tek başına kullanılabilen aydınlatıcı aynı zamanda fondöten ve vücut losyonu gibi ürünlerle de karıştırılarak uygulanabiliyor.

Lilanın mistik büyüsü

Revolution’ın bir diğer likit aydınlatıcısı ‘’Ethereal’’, mor renginin en güzel tonlarından lilanın enerjisini makyajına taşımak isteyenleri büyülemeye hazırlanıyor. İddialı rengiyle bambaşka bir deneyim sunan konsantre aydınlatıcı, tek başına kullanılabileceği gibi fondöten ya da vücut losyonu gibi diğer ürünlerle karıştırılarak yüze ve vücuda uygulanabiliyor.

Bakışlarda yaz sıcaklığı etkisi!
Revolution re-loaded

Göz makyajlarına yaz getirecek yeni Re-Loaded far paleti serisi, bakışlarda güçlü bir etki bırakan renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Mat ve parlak formuyla yeni far paletleri; kırmızı, pembe, turuncu, yeşil gibi canlı; toprak tonları gibi doğal renkleri sevenlere alternatif sunuyor. Dayanıklı yapısı ile günün her saatinde taze bir görünüm sağlayan far paletleri, yaz boyunca günün farklı konseptlerine ayak uydurmak isteyenleri bekliyor.

Cesur göz makyajı sevenler için Revolution Flawless Far Paleti
 
Revolution Flawless

Toprak tonlarından, sıcak ve dumanlı tonlara geçiş yapan 32 farklı renk seçeneğiyle akılları karıştıran Flawless far paleti, günün 24 saatini yaşanlar için sınırları aşan bir makyaj deneyimi sunuyor. Tarzını bir adım öteye taşımak isteyenler için cesur alternatifler sunan palet, farklı tonların ışıltısını keşfetmeyi isteyenlere cazip bir teklif yapıyor.

Lace Baking Pudra ile pürüzsüz görünümlü bir cilt

Revolutions Lace Baking Pudra - Matlaştırıcı etkiCildinde aydınlık ama bir o kadar yumuşak tonları tercih edenler, Revolution ‘’Lace Baking’’ pudrasını çok sevecek. Makyajı sabitleyerek gün boyu kalıcılık sağlayan pudra, özel formulü sayesinde makyajların korkulu rüyası cilt yağlanmalarını da engellemeye yardımcı oluyor. Üstün kapatıcı özelliği ile ciltteki kusurları da gideren pudra, porselen gibi pürüzsüz bir o kadar da doğal bir görünüm sunuyor. Ürün çalkalandıktan sonra, T bölgesi ve göz altına yoğun bir şekilde uygulanıyor, 5 dakikalık bir bekleme süresinin ardından biriken tozlar siliniyor ve bu sayede kusursuz bir görünüm elde ediliyor.

Revolution, en sevilen ürünleriyle Watsons mağazalarında ve Watsons.com.tr’de!

Tüm ürünleri daha detaylı incelemek ve fiyatlarını görmek için galerimize göz atabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2