pudra.com 12.08.2010

RoC'tan yorgunluk izlerine karşı göz çevresi kremi

RoC HYDRA + AntI-FatIgue yorgunluk izlerine karşı göz çevresi bakım kremi, bir kremden beklediğiniz herşeyi veriyor. Detaylar yazımızda...



Çok yoğun ve stresli bir yaşamınız varsa… Cildiniz yorgun ve cansız görünüyorsa… Bunu bir yaşlanma belirtisi olarak değerlendirmeyin; sadece yorgunluğun cilt üzerinde meydana getirdiği etkilerdir.

35 yaş sonrasında kadınların cildi eskisi kadar hızlı yenilenmez ve canlılığını yitirmeye başlar. Ciltteki bu değişimin ağırlıklı sebebi stres, yorgunluk ve hızlı hayat temposundan kaynaklanan nedenlerdir. Sonuç olarak canlılığını yitirmiş ciltlerde, koyu halkalar, göz altında torbalar ve hatta kazayağı çizgileri gibi bazı ilk yaşlanma belirtiler görünmeye başlar.

Nemlendiriciler ve anti-oksidan karışımı (Gingko Biloba ve Glukan) ile zenginleştirilmiş olan krem, stres nedeniyle meydana gelen hasarlara karşı cilt hücrelerini korur. Göz çevresindeki koyu halkalar ve kazayağı gibi yorgunluk izlerini azaltır.

Düzenli kullanım sonucunda göz çevreniz günden güne gözle görülür biçimde rahatlamış ve aydınlanmış bir görünüm kazanır.



Fiyatı: 48 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER