@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.12.2009

Sephora'nın hediye setleri harika!

Baş döndürücü kokular ve rengarenk hediye seçenekleri için Sephora'ya mutlaka uğramalı...

Sephora, yıldızlara ulaşmak isteyenleri, 2009 yılbaşı gecesinde mağazalarına bekliyor. Yılbaşında Sephora’dan içeri giren herkes, gece mavisiyle dekore edilen ve yıldızlarla donatılan mağazada, adeta bir yıldız yağmuruna tanık olarak sihirli gecenin coşkusunu yaşıyor. Mağazada yer alan yılbaşına özel koleksiyonlar, muhteşem hediye setleri, eğlenceli ve şaşırtıcı ürünler, herkesin tutkusu haline geliyor. Samanyolunun parıltısını yaşatan ürünler, baş döndürücü kokular, 5 yıldızlı cilt bakımı ürünleri ve rengarenk hediye seçenekleri, kozmik ışıklar içinde kozmetik tutkunlarına kucak açıyor. Farklı, kişiselleştirilebilir, enerji dolu ve çarpıcı hediyeler sunan Sephora, özel paket servisi ve uygun fiyatlarıyla her bütçeye hitap ediyor.

Sephora'nın yılbaşına özel kozmetik hediye setlerini görmek için tıklayın.



Sephora’nın yılbaşına özel koleksiyonunda yer alan göz alıcı altın renkli çantalar, kırmızı rujlar, ışıltılı farlar ve allıklar pırıl pırıl bir yılbaşı gecesinin habercisi oluyor. Güzelliği her zaman kazanılan bir oyun olarak tanımlayan Sephora, 49’dan 152’ye varan renklerin sunulduğu devasa makyaj paletleri ve çılgın renkleriyle büyülüyor.



Lüksü, ihtişamı ve gösterişi bir bütün halinde sunan Sephora, banyoları da adeta birer saraya dönüştürüyor. Simli duş jelleri, ipeksi bir ten sağlayan aynı zamanda parfüm olarak da kullanılan nemlendirici vücut kremleri, spreyler ve masaj ördekleri, banyolarda başdöndürücü bir atmosfer yaratıyor. Sephora, eşsiz ve geniş hediye seçenekleriyle, yılbaşında ihtişamı yaşamak isteyenleri adeta yıldızlara ulaştırıyor.




Sephora'nın yılbaşına özel kozmetik hediye setlerini görmek için tıklayın.


Sephora mağazaları

Sephora İstinyePark AVM
Pınar mah. İstinye Bayırı Cad. 34460
İstinye – İstanbul
Tel: 0212 345 60 35

Sephora Bakırköy Capacity AVM
Zeytinlik Mah. Fişekhane Cad. No:7 34710
Bakırköy – İstanbul
Tel: 0212 559 12 58

Sephora Panora AVM,
Türkiye Ticaret Merkezi 14. Blok. No:1 06450
Oran – Ankara
Tel: 0312 491 16 35

Sephora Astoria AVM,
Büyükdere Cad. NO:127 Esentepe – İstanbul
Tel: 0212 215 23 64-5

Sephora Agora AVM,
Mithatpaşa Cad. No:1446 35330 Balçova – İzmir
Tel: 0232 277 61 69

Sephora Palladium AVM,
Barbaros Mah. Halk Cad. No:6 34746 Yenisahra, Kadıköy – İstanbul
Tel : 0216 663 11 30


Yılbaşı gecesine hazırlık için ilgili diğer konularımızı da göz atın:

Yeni yıl hediyesi nasıl seçilir? Hediye seçimini nasıl yapacaksınız? Hediye alırken nelere dikkat etmeniz gerekiyor? Hepsi pudra.com'da...

Yeniyıla özel güneşsiz bronzluk. Bronzlaşmak için illa güneşe çıkmanız şart değil. Solaryumu da unutun. Otobronzanlara ne dersiniz?

Mükemmel makyajın ilk adımı: Fondöten. En başarılı makyaj, içinizdeki gerçek kadını ustalıkla ortaya çıkaran dokunuşlar ve tonlamalardır.

Doridorca'nın gece elbiseleri şahane! Yılbaşı gecesi ne giyeceğim diye fazla düşünmenize, karış karış mağaza gezmenize gerek kalmadı.

Mudo'dan yılbaşına özel elbiseler ve aksesuarlar. Mudo, yeni yıla özel ürünlerle sizin ve sevdiklerinizin yeni yıl heyecanına ortak oluyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2