Pudra.com 17.10.2011

Taş bebek kirpiklerinin sırrı çözüldü!

Lancome'un yeni maskarası Hypnôse Doll Eyes, gözleri açık, büyümüş göstermek ve “taş bebek kirpiği görünümü” yaratmak için mutlaka sahip olunması gereken bir maskara!

Büyüleyici kirpiklerin orjinal formülünün 2007’deki başarısını, 2009’da kirpik hacmini anında artırma özelliğine sahip olan maskara Hypnôse Drama’nın zaferi takip etti. Daha sonra 2010’da Lancôme’un ilk kirpik yeniden şekillendiren maskarası Hypnôse Precious Cells kadınları baştan çıkardı. Dünya çapında her 4 saniyede bir satılan bir maskara olarak Hypnôse, gerçek anlamda maskara dünyasının rakipsiz lideri...

Taş bebek kirpiklerinin sırrı çözüldü!

2011 yılında ise Hypnôse Doll Eyes, her genç kızın tek tek ayrılmış, kalın, uzun görünümlü ve kirpiklere yani tam anlamıyla taş bebek kirpiklerine sahip olma hayalinden esinleniyor. Etkileyici fırçası ve yeni jenerasyon formula sayesinde Hypnôse Doll Eyes, gözleri fevkalade bir şekilde açık ve büyümüş göstermek üzere tüm beklentileri karşılıyor.

Hypnôse Doll Eyes uygulamasından sonra, görüntü analizi, gözdeki büyüme etkisinin hesaplanmasını sağladı ve %28 artış (28 kadın üzerinde enstrümantal test) ortaya koydu. Bu nedenle Hypnôse Doll Eyes, gözleri açık, büyümüş göstermek ve “taş bebek kirpiği görünümü” yaratmak için mutlaka sahip olunması gereken bir maskara!

İkonik fırça
Lancome araştırma laboratuvarları, bu ideal hibrid fırça formülünü kusursuz hale getirmek için 7 yıl çalıştı. Sırrı; belirgin ve tek tek ayrılmış kirpikler yaratmak, onları yapılandırmak için tasarlanmış; gözlerin köşelerindeki en kısa kirpikleri bile yakalayacak özelliğe sahip olan naylon, koni şeklindeki fırçasında gizli.

Pürüzsüz, kolay uygulama sağlayan kaygan bir doku için, “Fiber Shine” formülü kirpikleri hoş bir pırıltıyla süsleyecek naylon pudralarla zenginleştirilmiştir. Hacim yaratmaya yönelik elastik ve yumuşak doku ile, kirpik kıvrımını sabitleştiren sert dokuyu mükemmel bir makyaj sonucu için bir araya getiriliyor; son olarak da polimerleri uzun görünüm sağlama amacıyla formüle edilen “Ultrastretch” kompleksi ile anında “kirpikte uzun görünüm” etkisi sağlanıyor. Şaşırtıcı!

Lancome'un ilk parfümlü maskarası
Zarif ve kadınsı parfümü ultra kadınsı çiçekli notalardan, yeşilin tazeliğine uzanıyor. Hipoalerjeniktir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER