Pudra.com 07.08.2012

Ünlülerin markası REN Skincare’den yepyeni bir tonik

Sizi cildinizi tahriş etmeden dengeleme etkisine sahip "Clarifying Toning Lotion" ile tanıştırıyoruz. Bu toniğin cildinizde yarattığı etkilere inanamayacaksınız!

Dünyaca ünlü İngiliz dermokozmetik markası REN Skincare’den cildiniz için yeni ve benzersiz bir deneyim: Clarifying Toning Lotion. Cildi kurutmadan temizlerken, sıkılaştırdığı cildin rengini de eşit bir tonlamaya kavuşturup taze, canlı ve aydınlık görünmesini sağlıyor. Ayrıca nazikçe eksfoliye ederek ciltteki siyah noktaların ve gözenek oluşumunun azaltılmasına da yardımcı oluyor.

Ünlülerin markası REN Skincare’den yepyeni bir tonik

Mucize gibi
Tamamı cilt dostu içerikler ile geliştirilmiş, birbirinden farklı ve özel ürünlere sahip REN Skincare’in, ileri biyoaktif teknolojisi ile geliştirdiği Clarifying Toning Lotion, alkol içermeyen formülü ile gerginlik hissi yaratmadan cildi arındırırken, fazla sebum salınımını kontrol altına alarak cilt renk tonunun mükemmel şekilde eşitlenmesini sağlıyor. Böylece cilt temiz, pürüzsüz ve duru bir görünüme kavuşuyor. Eksfoliye edici özelliği sayesinde Clarifying Toning Lotion cildin ölü deri kalıntılarından arınmasına yardımcı oluyor. Leke ve siyah nokta oluşumunu en aza indirip, gözenek boyutunu küçültüyor ve ciltteki yağlanmayı engelliyor. Anti bakteriyel özelliği sayesinde ise ileride doğabilecek enflamasyonları en iyi şekilde önlüyor.

Clarifying Toning Lotion ayrıca, fazla sebum salınımı nedeniyle tıkanan gözeneklerle de etkin şekilde savaşıyor. İçeriğinde bulunan hassas ancak güçlü meyve asitleri (AHA) ve Salisilin sayesinde cildi arındırıp gözenekleri açıyor. Cildin yeniden yapılanmasını teşvik ediyor, donuk ciltleri canlandırarak sağlıklı ve duru bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Mayblossom Çiçeği Özü ise, gözenek boyutunun küçülmesine ve cildin sıkılaşmasına, buna bağlı olarak cildin daha canlı ve taze bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.

Clarifying Toning Lotion: 85 TL.

Renskincare.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER