Pudra.com 10.04.2015

Urban Decay ürünleri Sephora mağazalarında

Birçok ülkede güzellik mağazalarının raflarını süsleyen, birçok kadının favori markası Urban Decay, Nisan sonunda Türkiye'de!

Yurt dışında birçok dergide ve web sitesinde daha önce gördüğünüz Urban Decay ürünlerini denemeniz için sadece ay sonunu beklemeniz gerekiyor. Amerika, Kanada, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Singapur ve daha birçok ülkede güzellik mağazalarının mor raflarını süsleyen Urban Decay ürünleri Nisan sonu itibariyle Türkiye'de Sephora mağazalarında olacak.

Urban Decay ürünleri Sephora mağazalarında

Urban Decay'ın hikayesi 90’ların ortalarında, güzellik sektörünün pembe, kırmızı ve bej renklerinin kölesi haline geldiği zamanlarda başlamış. Cisco Systems’ın kurucu ortağı Sandy Lerner bu tekele baş kaldırarak cüretkar bir karar alarak Urban Decay markasını yaratmış. Sandy ve Wende 10 ruj ve 12 ojeden oluşan bir seri ile 1996 yılında Urban Decay’i piyasayla çıkarmış. İlk dergi reklamında “Pembe sizi de kusturuyor mu?” sorusuyla kozmetik dünyasında bir devrimi ateşlemeyi başarmışlar. Markanın dünya çapında sürekli yaygınlaşması Wende ve Sandy’nin inançlarında haklı olduklarının bir kanıtı.

urban decay sephora turkiye yeni marka
Artık gelmiş geçmiş en çok satan ürünlerden olan Urban Decay Naked göz farı paletleri, far bazları ve makyaj sabitleme spreyleri, göz kalemleri, dudak parlatıcıları ve rujları 59-169 TL. fiyat aralığında Sephora mağazalarında bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER