Pudra.com 08.12.2011

Yeni WELLA PRO SERIES şimdi Türkiye’de!

Kuaförlerin yöntemlerinden ilham alınarak geliştirilen kırmızı ambalajlı WELLA PRO SERIES, “Hacim”, “Onarıcı”, “Color” ve “Parlaklık”şampuan ve saç kremleri çeşitleri ile kadınlara sınırsız yaratıcılık imkanı sunuyor.






















Tüm dünya kuaför salonlarının öncüsü olan Avrupa’nın 1 numaralı profesyonel saç bakım markası Wella, WELLA PRO SERIES ile kadınlara ulaşılabilir fiyatlarla kuaförden çıkmışçasına yenilenme duygusu yaşatıyor!

Her an kuaförden çıkmışçasına güzel görünen saçlara sahip olmak her kadının hayalidir. Hem de olabildiğince az zaman ve bütçe ayırarak! Kadınların bu hayali gerçek oluyor. Çözüm ise Avrupa’nın 1 numaralı kuafaör markası, kuaför salonlarının öncüsü Wella’dan!... Wella’nın 130 yıllık uzmanlığı ile geliştirilen; tüm market ve parfümerilerde satışa sunulan WELLA PRO SERIES ile kadınlar artık uzman saç bakımı ile buluşuyor!

Kuaförlerin yöntemlerinden ilham alınarak geliştirilen kırmızı ambalajlı WELLA PRO SERIES, “Hacim”, “Onarıcı”, “Color” ve “Parlaklık”şampuan ve saç kremleri çeşitleri ile kadınlara sınırsız yaratıcılık imkanı sunuyor.

Kadının, saçını yine en iyi kendisinin tanıdığından yola çıkan ve kadınlara saç güzelliği ve saç bakımında uzman olmaları için gereken tüm ürünleri sunan WELLA PRO SERIES, parlaklığını ve hacmini yitirmiş saçları onarırken aynı zamanda saçın rengini de koruyor.

Siz de saç bakımında uzmanlaşmak, yeni saç modellerini ve trendlerini yakalamak için size en uygun WELLA PRO SERIES’i deneyin!

Etkileyici bir görünüm için yoğun hacim
WELLA PRO SERIES Hacim Şampuanı ve Saç Bakım Kremi: Hacimli ve dolgun saçlar için ağırlaştırmayan formülü sayesinde özgürce hareket eden, doğal görünümlü saçlara kavuşmak isteyenler için...

Kusursuz bir görünüm için göz alıcı saçlar
WELLA PRO SERIES Onarıcı Şampuan ve Saç Bakım Kremi: Besleyici bileşenlerden oluşan yoğun formülü, saçların taramadan doğan yıpranmalara karşı güçlendirerek göz alıcı ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Parlak ve canlı renkler
WELLA PRO SERIES Color Şampuan ve Saç Bakım Kremi: Boyalı saçlar için yıpranmalara karşı koruma sağlayan Wella Pro Series Color Şampuan ve Saç Bakım Kremi, nemlendirici formülü ile boyalı saçları, boyama ve şekillendirmeden doğan yıpranmalara karşı korumaya yardımcı oluyor.

Saçlara ışıltılı bir dokunuş
WELLA PRO SERIES Parlaklık Şampuan ve Saç Bakım Kremi: Işıltılı saçlar için özel nemlendirici bileşenler içeren Wella Pro Series Hacim Şampuanı ve Saç Bakım Kremi, büyüleyici ışık yansımaları sayesinde ışıltı ile parlayan, dokunulası yumuşaklıkta ipeksi saçlara sahip olmak isteyenler için...

Tavsiye Edilen Satış Fiyatları
WELLA PRO SERIES Hacim Şampuanı ve Saç Bakım Kremi: 6.99 ve 7.99 TL
WELLA PRO SERIES Onarıcı Şampuan ve Saç Bakım Kremi: 6.99 ve 7.99 TL
WELLA PRO SERIES Color Şampuan ve Saç Bakım Kremi: 6.99 ve 7.99 TL
WELLA PRO SERIES Parlaklık Şampuan ve Saç Bakım Kremi: 6.99 ve 7.99 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER