› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.10.2012

2012-2013 Sonbahar Kış sezonunun en güzel yağmur çizmeleri

Soğuk ve yağmurlu havaların vazgeçilmezi yağmur botları sonbaharla birlikte yeniden gündemimizde! Pudra.com olarak pekçok markanın yağmur çizmesini inceledik; farklı zevklere ve bütçelere uygun alternetifleri seçtik.

Yağmur çizmeleri uzun zamandır hayatımızda. Hemen her marka artık sonbahar kış koleksiyonlarında yağmur çizmelerine de yer veriyor. Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Katie Holmes, Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow gibi pek çok ünlü isim günlük hayatlarında giymeye devam ettikçe yağmur çizmeleri gündemimizden düşmeyecek gibi görünüyor.

Biz Pudra.com editörleri olarak havaların soğuması ve yağmurlu günlerin başlaması ile birlikte giyim tarzımıza renklendiren yağmur çizmelerini çok seviyoruz doğrusu. 2012-2013 Sonbahar Kış koleksiyonlarında hangi markaların ne tür yağmur çizmeleri sunduklarını araştırırken seçim yapmakta zorlandık. Zira Hunter, DKNY, Marc Jacobs, Valentino gibi ünlü yabancı markaların yağmur çizmeleri her zaman olduğu gibi bu yıl da çok hoş. Daha hesaplı yağmur çizmeleri için ise Decathlon, Crocs, Twigy gibi markalara bakılabilir.

Her tarza uygun birbirinden şık yağmur çizmesi modelleri için tıklayın.




Yağmurlu günlerin kurtarıcısı plastik çizmeler bizi ıslanmaktan kurtarıyor. Ama soğuk günler için çok da ideal değil. Yağmur çizmeleri plastik olduğu ve birçoğunun içinde ayağı sıcak tutacak özel kumaş bulunmadığı için ne yazık ki bizi soğuktan korumuyor. Bu yüzden Pudra.com olarak soğuk havalarda yağmur çizmenizin içine kalın çorap giymenizi öneririz. Şunu da ekleyelim: Hunter, Aigle ve Decathlon gibi markaların soğuktan korumaya yardımcı polar kumaştan yapılmış özel çorapları da bulunuyor.

Pudra.com'un seçtiği bu farklı yağmur çizmeleri arasından siz hangisini beğendiniz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2