› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.05.2013

2013'ün en güzel güneş gözlükleri

Güneş gözlüğü seçme derdine düşüp binlerce model arasında kendini kaybedenlerin imdadına yetişiyoruz! 2013'ün en güzel güneş gözlükleri Pudra.com'da!

Tom Ford

Yıllardır aynı gözlüğü takmaktan sıkıldınız ve artık bu yıl bir değişiklik yapma vaktinizin geldiğini düşünüyorsunuz. Belki de iflah olmaz bir güneş gözlüğü koleksiyonerisiniz ve bu yıl koleksiyonunuza nasıl bir güneş gözlüğü katmanız gerektiğine henüz karar vermediniz. Her iki durumda da imdadınıza yetişiyor; sezonun en güzel güneş gözlüklerini Pudra.com'da bir araya getiriyoruz.

Sezonun en güzel güneş gözlüklerini görmek için tıklayın.



2013 İlkbahar Yaz gözlük trendlerine yer verdiğimiz yazımızda bu yıl hangi modellerin ön plana çıkacağından bahsetmiştik. Kısaca tekrarlamak gerekirse; kedi gözü, yuvarlak ve kalın çerçevelerin, renkli ve aynalı camların ağırlıkta olacağını söylemiştik.

Öyle de oldu... Dünyaca ünlü gözlük markaları sezon trendlerinden yola çıkarak koleksiyonlarında kalın çerçevelere bolca yer verdiler. Kedi gözü modeller ise bu yıl da yine vazgeçilmezler arasında oldu.

Pudra.com editörlerinin bu yıl en çok hangi gözlük modellerini beğendiğini merak edenleriniz varsa hemen söyleyelim; biz renkli çerçevelerden yanayız. Yazın enerjisine uyum sağlayacak renklerde harika gözlükler aldık bile...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2