› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.09.2016

Sonbaharın en güzel çanta modellerini seçtik (2016)

2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunun tüm çantalarına bakıp, en çok beğendiklerimizi seçtik. Pudra.com editörlerinden sezonun en güzel çanta modelleri...

Yeni sezon renkli ve eğlenceli geçecek. Ünlü markalar defilelerindeki gösterişli çantalarıyla bizleri şaşırtmaya başarmıştı. Pudra.com olarak en güzel çanta modellerini sizin için bir araya getirdik.
 

Sonbaharın en güzel çanta modellerini görmek için galeriye tıklayın.


Çantalar adeta "Ben buradayım!" diyor. Sırt çantaları popülerliğini korurken, çapraz askılar hayatımıza geri döndü. Sıra dışı çantalar ise ön planda. Doğanın sesi tasarımlara da yansıdı. Hayvan desenleri bu yılda farklı formlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Renk renk modellerin yanı sıra vitrinlerde bol bol püskülleri göreceğiz. Kıyafetlerde ve ayakkabılarda yavaş yavaş yükselişe geçen sezonunun fütüristik rengi metalik çantaları da etkiliyor. Cool bir tarzı temsil eden bu renk özellikle yeniliğe açık olanlar için harika bir tercih olabilir. Tüm bu trendlerden sonra bizi en çok heyecanlandıran, çantalardan daha çok dikkat çeken askılar. Sade çantalar desenli, işlemeli veya renkli fularla hareketlenmiş askılar ile yeni bir stil oyununa davetiye çıkarıyor. Bu modelleri dolabınıza eklemek için sabırsızlanan kadınlar her gün artıyor.

Güzel bir sonbahar ve kış geçirmenizi diliyoruz. 
 
 

Konuyla ilgili diğer konularımız

2016-2017 Sonbahar-Kış çanta trendleri
Sıradışı trendlerden, podyumlarda yeniden hayat bulan eski trendlere; 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunun favori çanta modelleri Pudra.com'da!

2016-2017 Sonbahar-Kış aksesuar trendleri
2016-2017 Sonbahar-Kış aksesuar trendleri bir araya getirdik. Abartılı modellerden, minimal stillere; sezonun hit aksesuarları Pudra.com'da.

2016-2017 Sonbahar-Kış moda trendleri
2016-17 Sonbahar-Kış sezonunda gardırobumuza hangi parçalar girecek? Yeni sezonun öne çıkan trendlerini görmek için mutlaka haberimize göz atın.

​2016-2017 Sonbahar-Kış renk trendleri
2016-2017 Sonbahar Kış sezonunda hangi renklerin öne çıkacağını merak ediyor musunuz? Hazırladığımız renk trendleri raporuna göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2