› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2009

Accessorize 2009 Sonbahar koleksiyonu ile karşınızda!

Aksesuarda trend yaratan marka Accessorize, 2009 sonbaharına çılgın tasarımlarıyla imza attı.

Her hafta yenilenen ürün seçenekleri ile adeta bir aksesuvar cenneti olan Accessorize, 2009 sonbahar kampanyasını son dönemin en önemli fotoğrafçılarından Josh Olins ile hazırladı.

Vogue Moda Direktörü Simon Robbins tarafından tasarlanan çekimde iki model bulunuyor; Brezilya doğumlu Jeisa Chiminazzo ve Ukrayna’dan Naty Chabanenko. Her iki modelin de Accessorize’ın genç, canlı, renkli ve dinamik niteliklerini mükemmel şekilde yansıtan görünüşleri ile eğlenceli kareler çekilmiş. 1999 yılında keşfedilen Jeisa, Vogue kapaklarını süslemiş, Calvin Klein ve D&G gibi markaların en önemli defilelerinde boy göstermiş. Yükselen yıldız Naty ise Prada’nın Sonbahar 2008 defilesinin açılışında ve kapanışında ilk podyum yürüyüşünü yaparak, yüzünü hafızalara yerleştirmiş. Çok sayıda moda makalesinde yer alan Naty, CK Jeans’in de marka yüzü.

Accessorize'nin 2009 sonbahar koleksiyonunu görmek için tıklayın.





Sonbahar 2009 koleksiyonuna technicolor tasarımı ile yapılan ikonik Union Jack pullu çanta damgasını vuruyor. Açılış yürüyüşünü yapan modellerin kollarını donatan kırmızı ve altın rengi bilezikler, ince bellerini vurgulayan kalın kemerler ve çantalar ise büyük ilgi topluyor.









Jeisa ve Naty’nin eğlenceli yanını ortaya çıkaran dev inciler ve boncuk dizileri ile süslenen hayvan baskılı bluzlar ise yeni yılın yaklaştığını müjdeliyor. Işıltılı kokteyl yüzükler, seksi uzun dantelli eldivenler ve yüzlerce farklı aksesuvar seçeneği sizi şimdiden yılbaşı partisine hazırlıyor...




Metal kutulu el çantaları, incili tokalarla tutturulmuş Mini Mouse tarzı saç topuzları ve dökümlü şekilde arkaya taranmış saçları süsleyen kuş tüyü kaplı Alice bantları sezonun en göze batan stil detayları…









Accessorize'nin 2009 sonbahar koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2