› 
 › 
10.05.2016

Anadolu'nun eşsiz güzellikleri tasarımla buluştu

Armaggan Fauna Mücevher Koleksiyonu ilhamını Anadolu'dan alıyor. Doğa ve mücevher ışıltısının birlikteliğinden doğan eşsiz parçalara hayran kalacaksınız.

Armaggan, ilhamını Anadolu coğrafyası ve kültüründen alan tasarımlarına bir yenisini daha ekledi. Bu yeni koleksiyonun adı: Fauna. Anadolu’nun eşi olmayan güzelliklerini ortaya çıkaran Fauna Mücevher Koleksiyonu'na hayran olmamak mümkün değil.

Fauna Mücevher Koleksiyonu'nda, Anadolu’nun büyüleyici coğrafyasındaki orman, vadi, akarsu, göl ve sarp kayalıklarında kendilerine yaşama alanı bulan endemik hayvan türleri, sofistike tasarım anlayışı ile günümüze taşınmış.
  
Armaggan Fauna Mücevher Koleksiyonu'nu görmek için galeriye tıklayın.

Koleksiyonda neler yok ki! Beydağları’ndan baharın gelişini müjdeleyen Carbonell Mavisi Kelebek, Doğu Anadolu ve Doğu Akdeniz’in dağlık alanlarında yaşayan Türk Semenderi, inci kefalinin göç yolculuğunda suyla olan eşsiz dansı, kanatlarında safir ışıltısı taşıyan Artvin Çokgözlüsü, Trabzon’un zengin bitki örtüsünde hayat bulan Orman Melikesi, Kahramanmaraş’ın elma bahçelerinden uçup gelen Alıç Kelebeği bir demet bahar tazeliğini yansıtıyor. Bu eşsiz koleksiyonu keşfetmek için Armaggan mağazalarına mutlaka uğrayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2