› 
 › 
Pudra.com 05.06.2012

B Point’ten ışıl ışıl yaz koleksiyonu

Özgün tasarımlarıyla mücevher sektörüne yön veren Bilgün Dereli, tropik denizlerin derinliklerinden esinlenerek yarattığı 2012 yaz koleksiyonunu Akmerkez B Point mağazasında görücüye çıkardı.

B Point 2012 Yaz Koleksiyonu’nda mercanın pırlanta ve sarı altın ile birleşen büyüleyici asaletinin yanında çeşitli renk ve boylarda tamamen doğal inciler kullanılarak tasarlanan takılar ve evleri süsleyecek 925 ayar gümüş kaplamalı deniz kabukları da yer alıyor.

B Point 2012 Yaz koleksiyonundan Pudra.com'un seçtiklerini görmek için tıklayın.

Bilgün Dereli’nin diğer göz alıcı tasarımları arasında; Osmanlı esintileriyle harmanlayarak günümüz modernliğinde yorumladığı elmas, pırlanta ve yakutun yanı sıra spinel, opal ve tanzanit gibi değerli taşlarla bezenmiş küpe, yüzük, kolye ve bilezik gibi çeşitli takı ve aksesuarlar
bulunuyor.



Mücevherlerin yanı sıra deniz kabuğu, mercan ve yaprak motiflerinin de yer aldığı 925 ayar gümüş; vazolar, servis tabakları, kaseler ve çeşitli dekoratif aksesuarlar Bilgün Dereli’nin şık ve kullanışlı tasarımlarıyla hayat buluyor.







Tasarımlarında daha çok 18 ayar altın ile birlikte pırlanta, elmas, yakut, inci gibi değerli taşları tercih eden Bilgün Dereli birbirinden çarpıcı koleksiyonlarıyla estetik ve güzelliğe farklı bir boyut kazandırıyor.


B POINT by BİLGÜN DERELİ
AKMERKEZ,
NİSPETİYE CADDESİ
34337 ETİLER / İSTANBUL
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2