› 
 › 
16.01.2020

Bobbi Brown X NetWork İş Birliği

Bobbi Brown ile NetWork, Sevgililer Günü'ne özel iş birliği ile karşınızda! Bobbi Brown'un en sevilen 5 ürünü ve özel tasarım NetWork çanta bir arada!

Bobbi Brown, başarılı iş birliklerine Türk modasının önde gelen hazır giyim markası NetWork ile bir yenisini daha ekliyor. Moda ve güzelliği bir araya getiren bu proje ile, beş Bobbi Brown ürünü ve özel tasarım NetWork çantadan oluşan sınırlı sayıda set birlikte satışa sunuluyor.

Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan sette Bobbi Brown’un favori ürünleri, NetWork’ün fonksiyonel ve üç renk alternatifli bel çantası ile tamamlanıyor.

Setin içerisinde yer neler var?
  • Özel Tasarım Croco Efektli Network Bel Çantası
  • Bobbi Brown Luxe Lip Color Lipstick
  • Bobbi Brown Long Wear Eye Pencil
  • Bobbi Brown Mini Smokey Eye Mascara
  • Bobbi Brown​ Mini Instant Long-Wear Makeup Remover
  • Bobbi Brown Seyahat boyu Extra Illuminating Moisture Balm
 
Setin içerisinde yer alan Bobbi Brown ürünleri arasında makyajınızı gündüzden geceye taşıyabilmeniz için ideal yol arkadaşınız olmaya aday, besleyici içerikleri göz alıcı renklerle birleştiren Luxe Lip Color Lipstick, uzun süre kalıcılığıyla öne çıkan Long Wear Eye Pencil bulunuyor. Seyahatlerinizde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bu set, kirpikleri anında dolgunlaştıran ve hacim kazandıran Mini Smokey Eye Mascara, göz ve dudak makyajınızı nazikçe temizleyen Mini Instant Long-Wear Makeup Remover ve cildi nemlendirirken ışıltı veren seyahat boyu Extra Illuminating Moisture Balm ile tamamlanıyor.

Zamansız tasarımlarıyla öne çıkan NetWork’ün iş birliği için özel tasarlanan croco efektli bel çantası bir trend objesi olmasının yanı sıra fonksiyonelliği ile öne çıkıyor. Çanta, belde kullanılabildiği gibi, crossbody olarak, askısı çıkartılarak clutch veya makyaj çantası olarak da kullanılabiliyor.

Siyah, gri ve bordo renk alternatifleri bulunan çok yönlü çantalar altın rengi toka ile tamamlanarak rafine bir bütünlük sağlıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2