› 
 › 
21.11.2020

Burberry Sonbahar Kış 2020 Gözlük Koleksiyonu

Burberry'nin Sonbahar/Kış 2020 kadın ve erkek gözlük koleksiyonu, çağdaş tarzda tasarımlar ve ikonik detayların oluşturduğu kontrast ile öne çıkıyor.

Burberry zengin mirasını Burberry sonbahar/kış 2020 gözlük koleksiyonuna taşıdı. Koleksiyon ilk kez Memories (Anılar) adlı Burberry Sonbahar/Kış 2020 defilesinde podyuma çıktı.

Kreatif Direktör Riccardo Tisci’nin genç bir tasarımcı olarak geliştiği ilk yıllarından ilham alan koleksiyon, Tisci’nin kariyerinin başlangıcında ziyaret ettiği yerlere, tanıştığı insanlara ve kendisine yol gösteren müziklere referanslarla dolu ancak bir yandan da modaevinin zengin mirası ve imzası haline gelmiş detaylar üzerinde yükseliyor.

Üretimi İtalya’da yapılan koleksiyon, dikdörtgen biçimli shield modeli güneş gözlüklerinin yanı sıra farklı ve dikkat çeken güneş modellerinden oluşuyor.

Gözlüklerin saplarını Burberry’nin imzası haline gelmiş Vintage ekoseli ve Icon Stripe çizgili mine detayların yanı sıra Thomas Burberry Monogramı süslüyor.

BE3123
 
Burberry BE 3123 Modeli Gözlük

Blake güneş gözlüklerinin devamı niteliğindeki bu gözlük, yeni ve daha cüretkâr bir asetat çerçeveye, altın kaplama köprü detayına ve logo kabartmasının yer aldığı saplara sahip.

Burberry BE3123 Modeli Gözlük Desenleri
Renk seçenekleri arasında şeffaf lenslerle şeffaf çerçeve, açık sarı lenslerle şampanya rengi çerçeve, açık gri lenslerle açık gri çerçeve, açık kahverengi lenslerle açık kahverengi çerçeve ve yeşil lenslerle yeşil çerçeve yer alıyor.

BE4324
 
Burberry BE 4324 modeli gözlük
 

Yeni koleksiyonda yer alan büyük boyutlu kare güneş gözlüğü asetat ve metal malzemeden tasarlandı.

Burberry BE4324 Modeli Gözlük Desenleri
Degrade gri lenslerle siyah çerçeve, degrade koyu kahverengi lenslerle koyu ton kaplumbağa deseni çerçeve, degrade polar kahverengi lenslerle koyu ton kaplumbağa deseni çerçeve, degrade gri lenslerle açık bal rengi kaplumbağa deseni çerçeve, degrade gri ve sarı lenslerle, degrade mavi çerçeve ve degrade gri lenslerle sedef çerçeve koleksiyonda moda severlerin beğenisine sunuluyor.

BE4318
 
Burberry BE4318 Modeli Gözlük Desenleri


Asetat malzemeden üretilen bu büyük boy dikdörtgen güneş gözlüğünün saplarında ekose deseni dikkat çekiyor. Yeni sezonda dikkatleri üzerine çekecek model siyah lensler ve saplarda Icon Stripe çizgi detaylarıyla siyah çerçeve, degrade kahverengi lensler ve saplarda Icon Stripe çizgi detaylarıyla kaplumbağa deseni çerçeve, kahverengi lensler ve saplarda Icon Stripe çizgi detaylarıyla gri mermer/kaplumbağa deseni çerçeve, mavi lensler ve saplarda Icon Stripe çizgi detaylarıyla şampanya rengi çerçeve ve gri lenslerle Vintage ekose desenli çerçeve seçenekleriyle Burberry’nin Sonbahar/Kış koleksiyonunda.

BE3119
 
Burberry BE3119 Modeli Gözlük Desenleri

Metalden üretilen bu kare formlu güneş gözlüğü, saplarda Icon Stripe çizgi detayı sergiliyor. Pembe sap ucu ve açık ton aynalı degrade pembe lenslerle gümüş rengi çerçeve, gri kaplumbağa deseni sap ucu ve degrade mavi lenslerle gümüş rengi çerçeve, kaplumbağa deseni sap ucu ve degrade koyu kahverengi lenslerle açık altın rengi çerçeve, kaplumbağa deseni sap ucu ve degrade bej lenslerle açık altın rengi çerçeve, kaplumbağa deseni sap ucu ve degrade polar kahverengi lenslerle açık altın rengi çerçeve ve siyah sap ucu ve degrade koyu gri lenslerle açık altın rengi çerçeve kombinlerin vazgeçilmezi olacak.

BE4320
 
Burberry BE4320 Modeli Gözlük Desenleri


Asetattan üretilen bu kare formlu güneş gözlüğü, saplarda kabartmalı Burberry logosuyla tasarlandı. Degrade siyah lenslerle siyah çerçeve, koyu kahverengi lenslerle koyu ton kaplumbağa deseni çerçeve, yeşil lenslerle açık ton kaplumbağa deseni çerçeve ve siyah lenslerle şeffaf gri çerçeve seçenekleriyle stilinizi tamamlayın.

Burberry 2020 gözlük koleksiyonuKoleksiyonda yer alan tüm gözlük modellerini, desenlerini ve gözlük kodlarını görmek için fotoğraf galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2