› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.11.2016

Chanel'in yeni bombası Derby ayakkabılar

Chanel’in Küba esintili 2016-2017 Cruise koleksiyonunun en değerli parçalarından Derby ayakkabılar, marka elçisi Caroline de Maigret’in ayağını süslüyor.

Chanel’in Küba’da tanıttığı 2016 - 2017 Cruise koleksiyonunun etkisinden daha uzun süre çıkamayacağız gibi gözüküyor. Küba'nın maskülen görünümünü ve Paris’in feminen havasını harmanlayarak erkeksi bir şıklık yakalayan Chanel’in en yeni bombası Derby ayakkabılar.

1957’de Gabrielle Chanel tarafından yaratılan Two-Tone ayakkabılar artık markanın bir imzası. Bu kült ayakkabıları Ünlülerin Chanel Two-Tone ayakkabı stili yazımızda mercek altına almıştık.

Markanın baş tasarımcısı Karl Lagerfeld’in yaratıcı vizyonuyla günümüze uyarlanan Two-Tone Derby ayakkabılar, erkeksi bir çekiciliğe sahip. Pembe, altın ve gümüş gibi renklerle zenginleştirilen tasarımda hem vintage hem de modern detaylar birlikte kullanılmış.

Chanel Derby ayakkabıların tüm modellerini görmek için galeriye tıklayın

Chanel’in marka elçisi Caroline de Maigret, hepimizin yakından tanıdığı maskülen-feminen estetiğiyle Derby ayakkabılara hayat vermiş. Ünlü Parizyen ikonun kendine özgü stiliyle kombinleyerek Chanel Derby ayakkabıları tanıttığı videoyu izlemek için tıklayın.
 

@CarolinedeMaigret #ChanelDerbyShoes #ChanelCruiseCuba

A video posted by CHANEL (@chanelofficial) on

POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2